KingDeViL
80+ Bronze
1. sayfadaki videoyu izle orada anlatıyor.Hocam nasıl promosyon denk getireceğiz taktiği var mı?
1. sayfadaki videoyu izle orada anlatıyor.Hocam nasıl promosyon denk getireceğiz taktiği var mı?
Wincredit haricinde %30 indirim gibi promosyonlardan bahsediyorum.1. sayfadaki videoyu izle orada anlatıyor.
Onları sürekli veriyor. Mesajlar kısmında promosyonlar var. Yeşil bir çark var. 510-530 tl gibi geri ödüyor sana. İster onu kulan. İstersen turuncu bir çark var. Ürüne %delik indirim uyguluyor. İstersen onu kullan. Promosyonların adını hatırlamıyorum. O yüzden rengine göre belirttim.Wincredit haricinde %30 indirim gibi promosyonlardan bahsediyorum.
Arkadaşlar rics etsem google alışveriş bölümüne led ışık yazıp, çıkan ürünün linkini kopyalayıp bana yazabilir misiniz?
Altlimitsiz alışveriş için. Şuan bende maalesef çıkmıyorda
bunda olmuyor alt limite takılıyor
Bu wincredit bir bana gelmiyor herhalde
Ay başına verse de kurtulsak bariBanada gelmiyor aga
Hacılar rastgele bi hesap açın boş bir eposta atın bana özelden yardımcı olayım ya. 5 tane hesaptan alıyorum Bin BinAy başına verse de kurtulsak bari
Açmak için para veresim yok işte ona verse devam etçem ne güzelHacılar rastgele bi hesap açın boş bir eposta atın bana özelden yardımcı olayım ya. 5 tane hesaptan alıyorum Bin Bin![]()