Neler Yeni

Temu bir siparişi iki paket yaptı

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özen özer
Arkadaşlar selam; konu kirliliği yapmak adına buna benzer bir sorum var benim de o yüzden buradan sormak istedim. Cevap gelmez ise konu açarım. ama dediğim gibi konu fazlalığı olmasın diye açmaktan kaçındım..

Şöyle ki;

Temudan sepete şöyle ürünler ekledim ekranda görünmeyen 1 2 ürün daha var 35 40 tl lik.

Sepette ki ürünlerin fazlalığı önemli mi? Yoksa Fiyatın toplam olarak vergi hariç 30 Euroyu geçmemesi mi önemli?

1 ayda max 5 ürüne kadar sipariş verebilirsiniz diyor galiba yasa da?

Bu şekilde 8 9 ürün ekleyince sıkıntısız gelir mi? Yoksa 5 ürünü geçmeyecek şekilde mi ayarla dersiniz sepeti?

Ekler

• e943d1f6-a1c3-4384-8e66-dec81abe35af.jpg
    e943d1f6-a1c3-4384-8e66-dec81abe35af.jpg
    112.7 KB · Hit: 27

AloneKinq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Çakır
Arkadaşlar selam; konu kirliliği yapmak adına buna benzer bir sorum var benim de o yüzden buradan sormak istedim. Cevap gelmez ise konu açarım. ama dediğim gibi konu fazlalığı olmasın diye açmaktan kaçındım..

Şöyle ki;

Temudan sepete şöyle ürünler ekledim ekranda görünmeyen 1 2 ürün daha var 35 40 tl lik.

Sepette ki ürünlerin fazlalığı önemli mi? Yoksa Fiyatın toplam olarak vergi hariç 30 Euroyu geçmemesi mi önemli?

1 ayda max 5 ürüne kadar sipariş verebilirsiniz diyor galiba yasa da?

Bu şekilde 8 9 ürün ekleyince sıkıntısız gelir mi? Yoksa 5 ürünü geçmeyecek şekilde mi ayarla dersiniz sepeti?
gümrük 5 ayrı pakete bakar. tek paket içinde istediği kadar ürün olabilir. 5 farklı kargoda 50ye yakın ürün aldım düşük fiyatlı

Emreaks49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Aksoy
Gençler destekle konuştum bazen böyle olabiliylrmuş büyük eşyalardan dolayı olabilir ama okadarda büyük şeyler almadım çözemedim yani 2 paket gelecek alırken dikkat edin 4. Paketteyseniz patlayabilirsiniz

Nezha

80+ Bronze
ilk satın alım sonrası sayılıyor
Hayır yanlış biliyorsunuz. Gümrüğe girdiği vakit başlar. Diyelim ki ekimde 5 sipariş verdin 3ü kasımda 2si aralıkta geldi. Yani kasımda 2 tane daha alabilirdin aralıkta da 3 tane. Detay isterseniz:

Top Bottom