🔥İndirim Temu kupon alma yöntemi

140x50 fiyat nasıl :D ? Gerçi masama sığmaz. 184TL

1771269576445.webp

1771269605084.webp

Nasıl yani ? 239Tl fiyatı siyah olan.
Haa şimdi girip bakınca farkettim, tahmini fiyat yazınca neden karışıklık var dedimde.
Off şu yurt dışı ürünler gümrüğe geldiğinde nolucağını bilsem bişeyler almak istiyorumda hâla belli olmadı.

Haa şimdi girip bakınca farkettim, tahmini fiyat yazınca neden karışıklık var dedimde.
Off şu yurt dışı ürünler gümrüğe geldiğinde nolucağını bilsem bişeyler almak istiyorumda hâla belli olmadı.
ne demek belli olmadı gümrüğe geldiğinde parayla tuttuğun gümrük müşaviri gidecek o ürüne sahip cikacak bin liraliık ürüne 10 bin liralık 20 bin liralık vergi cikacak onu da ödeyeceksin alacaksin

Murat Gamsız sipariş verdi onu takip et. Ürünü geldiğinde video çekecek. Ürün vergisiz gelirse alırsın sende.

ne demek belli olmadı gümrüğe geldiğinde parayla tuttuğun gümrük müşaviri gidecek o ürüne sahip cikacak bin liraliık ürüne 10 bin liralık 20 bin liralık vergi cikacak onu da ödeyeceksin alacaksin
Evet gümrük müdürlüğü belge yayınladı ama temu en son müşavirlik hizmetini kendisi vericekti o konuda bişey belli olmadı mı yani?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Murat Gamsız sipariş verdi onu takip et. Ürünü geldiğinde video çekecek. Ürün vergisiz gelirse alırsın sende.
Tamam hocam sağ olun, ben bir bakayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,022
Üyeler
189,374
Son üye
fztonur
Geri