Neler Yeni

Temu Kupon İadesi Nasıl Oluyor?

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Onur Dogan
Hesabımı yeni actım ilk siparişim olacak, aula f75 ve mousepad alma dusuncesindeyim. mesajlar kısmına 2 ücretsiz ürün geldi, sonraki ekranda kupon iadeli ürünler geldi. şansıma bu kısımda güzel bi mousepad buldum 511 TL'ye . sormak istedigim sey suan ödeme ekranında 1740 tl kupon iadesi yazıyor. bu ne sekilde veriliyor alt limit ne oluyor? forumda bi arkadas yazmıstı 3 e bölünüyor tekte kullanılmıyor diye, bi aydınlatırmısınız. bide baska biriside sepete ürün ekleyip bikac saat bekledikten sonra ekstra indirim veriyor diyordu. nasıl bir yol izleyeyim? ilk mousepad alıp sonramı klavyeyi alayım yoksa berabermi alayım. ilk siparise özel kargom bedava cunku suan.
edit: ücretsiz olanlar ve kupon iadeli ürünle sepetteki ürünü birleştiremiyomuşuz sanırım simdi bakarken fark ettim.

Son düzenleme:

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Musa Topçu
900 e 150tl gibi bir sürü kupon veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç indirim kuponun var mı ona göre bir taktik vericem zahmetsiz %20 indirim kodu kazanma

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
900 e 150tl gibi bir sürü kupon veriyor

Hiç indirim kuponun var mı ona göre bir taktik vericem zahmetsiz %20 indirim kodu kazanma
evet dedigin kupon var şuanda, ama benim merak ettigim promosyon ekranından mousepadi alınca 1740 tl kupon iadesi diyor onu ne sekilde verecek acaba aldıgım zaman

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Musa Topçu
Ücretsiz kargo tüm siparişler için geçerli

evet dedigin kupon var şuanda, ama benim merak ettigim promosyon ekranından mousepadi alınca 1740 tl kupon iadesi diyor onu ne sekilde verecek acaba aldıgım zaman
Bu şekil veriyor

Ekler

• Screenshot_20241113_141921_Chrome.jpg
    Screenshot_20241113_141921_Chrome.jpg
    300.6 KB · Hit: 53
Top Bottom