Temu paketi hakkında yardım

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
485
Dostlar temudan bu anahtarlık buldum şimdi anlayamadım ben sepette ödemeye gidince benden ne TC istiyo nede gümrük parası istiyor duyduğuma göre yavaş yavaş açılmaya. Baslamis temu yd alışverişleri ama ben bu ürünü söyledikten sonra benden gümrukte bir para Alınır mı? veya bu ürün yurt içi gönderimimi acaba

Ekler

• 1261.webp
    1261.webp
    5.2 KB · Hit: 39
Yerel depo yazıyor mu

Dostlar temudan bu anahtarlık buldum şimdi anlayamadım ben sepette ödemeye gidince benden ne TC istiyo nede gümrük parası istiyor duyduğuma göre yavaş yavaş açılmaya. Baslamis temu yd alışverişleri ama ben bu ürünü söyledikten sonra benden gümrukte bir para Alınır mı? veya bu ürün yurt içi gönderimimi acaba
yeni bir seyler deniyor temu hakim degilim daha

Tamamen bilmemekle birlikte bi kaç kişi ürünlerin fiyatına ekleneceğini söyledi masrafların ama ben buna inanmıyorum çünkü her ürünün kendi tip ve sınıfına göre sürpriz vergilendirmeler yapılıyor,önceden bu fiyatları belirleyip alıcıya taahüt etmek imkansız. Gümrükte ne olup ne biteceği belli değil, temu bir yerle anlaşır ve gümrük müşavir ücreti almayabilir ama bunun dışında kalan ücretler yine her türlü biniyor. Sonuna kadar izleyip referans alabilirsin. Attığın resim açılmadı bende ürün yerel satıcı da olabilir tabi bilmiyorum.

yeni bir seyler deniyor temu hakim degilim daha
Evet bende anlayamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen bilmemekle birlikte bi kaç kişi ürünlerin fiyatına ekleneceğini söyledi masrafların ama ben buna inanmıyorum çünkü her ürünün kendi tip ve sınıfına göre sürpriz vergilendirmeler yapılıyor. Gümrükte ne olup ne biteceği belli değil, temu bir yerle anlaşır ve gümrük müşavir ücreti almayabilir ama bunun dışında kalan ücretler yine her türlü biniyor. Sonuna kadar izleyip referans alabilirsin. Attığın resim açılmadı bende ürün yerel satıcı da olabilir tabi bilmiyorum.
Yerel satıcı yazmıyor

Vergisi ile birlikte eklemişler diye düşünüyorum. Öncekine gore bi tık pahali çünkü.

benden tc istemiyor ama
Istemeyebilir . Cunku kendi adına siparis edip gumruk vergilerini kendi ödeyecek. Sonra size yurtici bi ürünü gibi satacak .

Bu masrafları da fiyata ekledi diye tahmin ediyorum . Öncekine gore pahali geldi

Temu Çin yerel diye ayırsa daha iyi olacak. Karışık ne olduğu ne olmadığı belirsiz.

Istemeyebilir . Cunku kendi adına siparis edip gumruk vergilerini kendi ödeyecek. Sonra size yurtici bi ürünü gibi satacak .

Bu masrafları da fiyata ekledi diye tahmin ediyorum . Öncekine gore pahali geldi
simdi soylerim paket gumruke gelince benden para istemesinler bide boyle bişey yazıyor urunun altında

Ekler

• görsel_2026-02-12_161714659.webp
    görsel_2026-02-12_161714659.webp
    23.5 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,953
Üyeler
188,855
Son üye