Gurkanpiro
80+ Platinum
aylık 5 paket hakkın varaylık sınırı neki
aylık 5 paket hakkın varaylık sınırı neki
hocam kusura bakma ama bilgin yok sallıyorsun. 5 defa bir kişi ay içinde sipariş verebiir.30 Euro geçerza zaten temu siparişe izin vermiyor ayrı ayrı isterse 5 kez 30 euroluk sipariş verebilir.30 euro sınırını geçmiş sorun olabilir
toplam hep 30 euromu yoska siparişmi benim 2 farklı sipariş ve ilk 2 sipariş yurtdışından bide sipariş tarihine bakılyor yoksa sipariş ne zaman gürmrükten geçti o tarihemi öylseyse kasım saylır deilse ekimaylık 5 paket hakkın var
hayır her sıparıs 30 euro olabılır ayrı ayrı sıkıntı cıkarmaztoplam hep 30 euromu yoska siparişmi benim 2 farklı sipariş ve ilk 2 sipariş yurtdışından bide sipariş tarihine bakılyor yoksa sipariş ne zaman gürmrükten geçti o tarihemi öylseyse kasım saylır deilse ekim
az daha siparişi iptal ediyorduk bilgisiz birnin bilgilendirmesi yüzünden hocamhocam kusura bakma ama bilgin yok sallıyorsun. 5 defa bir kişi ay içinde sipariş verebiir.30 Euro geçerza zaten temu siparişe izin vermiyor ayrı ayrı isterse 5 kez 30 euroluk sipariş verebilir.
Konu sahibi arkadaş için rahat olsun 2013'ten beri yurt dışından malzeme alıyorum ,konu hakkındada bilgi sahibiyim. tek tek sipariş et hiç bir şey olmaz
31 ekim 29 ekimhayır her sıparıs 30 euro olabılır ayrı ayrı sıkıntı cıkarmaz
sıkıntı olmaz ayrı ayrı paket oluncaaz daha siparişi iptal ediyorduk bilgisiz birnin bilgilendirmesi yüzünden hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
31 ekim 29 ekim
sağol hocamsıkıntı olmaz ayrı ayrı paket olunca
aylık 5 sınır gecmedın dımısağol hocam
hocam yurtdışından sadece 2 alışveriş yaptım toplam o attıgm 2 si sadeceaylık 5 sınır gecmedın dımı
gecer ozamanhocam yurtdışından sadece 2 alışveriş yaptım toplam o attıgm 2 si sadece
hocam tahmini kaç günde geliorgecer ozaman
10 15 günhocam tahmini kaç günde gelior