Temu türkiyede operasyon merkezi ile teslimat süresini 1 güne indirmeyi planladı

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
477
dostlar merhaba yeni gordugum habere gore temu türkiyede operasyon merkezi acmayı hedefliyormus teslimat surelerini 1 güne indirmeyi planlıyormus sizler neler dusunuyorsunuz bu konu hakkında benimde soyledigim kargo 3 gunde cinden geldi ve gumrukten gecti acayip hızlıydı

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-06-19 saat 11.12.36_ff49dd60.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-19 saat 11.12.36_ff49dd60.webp
    53.6 KB · Hit: 46
Böyle bir şey olursa daha iyi olur satışlar artar belki vergi bile almazlar 🤔

dostlar merhaba yeni gordugum habere gore temu türkiyede operasyon merkezi acmayı hedefliyormus teslimat surelerini 1 güne indirmeyi planlıyormus sizler neler dusunuyorsunuz bu konu hakkında benimde soyledigim kargo 3 gunde cinden geldi ve gumrukten gecti acayip hızlıydı
resmi bir aciklama var mi?

Aliexpress de bir ara böyle bir şey denemişti Aras kargo ile hızlı hızlı geliyordu. 1 gün çok zor ihtimal ama ülke geneline 3 4 günde teslim olucaktır. Vergi durumunu merak ediyorum buradaki depodan alınca %60 vergi olucak mı?

Gelmesi güzel olur. Gümrük muhabbetinden adam gibi bir şey alamaz olduk.

resmi bir aciklama var mi?
konu baslıgı ile internette aratırsın bir kac haber sitesi gosteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aliexpress de bir ara böyle bir şey denemişti Aras kargo ile hızlı hızlı geliyordu. 1 gün çok zor ihtimal ama ülke geneline 3 4 günde teslim olucaktır. Vergi durumunu merak ediyorum buradaki depodan alınca %60 vergi olucak mı?
evet 1 gün olmaz zaten ama dediginiz gibi 3 4 gün olur ki 3 4 gün olsa bile iyidir

Böyle bir şey olursa daha iyi olur satışlar artar belki vergi bile almazlar 🤔
Öyle bir ihtimal yok diye düşünüyordum. Edit bu dedikoduların haberini gördüm inşallah öyle olur👍

Son düzenleme:
ben istanbulda yaşamadığım için bana 6 günde geldi 3 günde çinden istanbula geliyor sonra paketi ptt alıyor oda 3 günde getiriyor

Türkiye'de satılan ürünlerden vergi almıyor ama fiyatlar çok yüksek
evet bazı ürünler yerel depoda ama mesela temudaki bir xiaomi saat 15 bindi galiba türkiyede herhangibir satıcıda 10 bin tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,649
Üyeler
186,085
Son üye
Ysmatl
Geri