Neler Yeni

Temu wincredit ürün bulma yardım

Alyx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,028
Wincredit kampanyası geldi 1000 tl kredi veriyor. CCA C12 kulaklık almak istiyorum fakat kampanya sayfasında arama bölümü yok, kulaklığı nasıl bulabilirim? Sepetime ekledim ama yine de kampanya sayfasında gözükmüyor. Kredi almak için kampanya sayfasından sepete ekleyip almam gerek. Yardımcı olursanız sevinirim.

kulaklık linki

normalde sepete ekleyip bir kaç kez ona benzer ürünlere bakınca gelmesi gerek. wincredit sayfasını yeniledinmi ?

Bende bu konuda sıkıntı yaşıyorum dediğiniz gibi arama kısmı olmadığı için ürün seçemiyoruz kendisi ne veriyorsa o oluyor. Bulabildiğim tek çözüm yolu istediğim ürüne bir kaç kez tıklayıp uygulamanın bu ürünü göstermesini sağlamak ama her ürün için olmuyor maalesef.

normalde sepete ekleyip bir kaç kez ona benzer ürünlere bakınca gelmesi gerek. wincredit sayfasını yeniledinmi ?
sürekli aynı kulaklıklara tıklıyorum anasayfam full kulaklık doldu ama kampanya sayfasında hep sticker led ışık eldiven vs çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bu konuda sıkıntı yaşıyorum dediğiniz gibi arama kısmı olmadığı için ürün seçemiyoruz kendisi ne veriyorsa o oluyor. Bulabildiğim tek çözüm yolu istediğim ürüne bir kaç kez tıklayıp uygulamanın bu ürünü göstermesini sağlamak ama her ürün için olmuyor maalesef.
48 saat daha süresi var umarım denk gelir ve umarım almak istediğim kulaklık tükenmez

PC den istediğin ürünü sepete atıp silip
Wincredite dönünce o sepetteki ürünlerin oraya geldiğini duymuştum.
Tam doğru mu anlattım bilmiyorum

wincredite mobilden mi giricem tekrar?

sürekli aynı kulaklıklara tıklıyorum anasayfam full kulaklık doldu ama kampanya sayfasında hep sticker led ışık eldiven vs çıkıyor

48 saat daha süresi var umarım denk gelir ve umarım almak istediğim kulaklık tükenmez
kampanya yenileniyor sürekli ama ürün biter mi orası şans meseles bu arada ürünü alırken wincredit sayfasında %4 iade ve +10 jeton yazmasına dikkat edin bazen o +10 jetonu vermiyor alamıyorsunuz 1000 tl yi

gelmiyorsa ürün gelmeyecek demektir. yine de dene süre bitene kadar.

önce sepetine ekle sonra pcden mouse orta clicki ile linki aç ama o sayfaya gelme ve sepetinden çıkar sonra o sayfaya gel telefonundan ise wincredit sayfasını aç yenile mutlaka önüne düşer

aynı olayı anlattım

bunu yaptım ve oldu çok teşekkür ederim

Pc den girip sepete atarken wincredit mobilde açık olcak sanırım. Sonra, sepetten silince wincredit yeniliyorsun
pcden sepete ekledim sildim mobilden wincrediti açıp kapattım ve geldi çok sağol

:blobdance:

bunu yaptım ve oldu çok teşekkür ederim

pcden sepete ekledim sildim mobilden wincrediti açıp kapattım ve geldi çok sağol
Peki pc'de temu hesabın giriş yapılı mıydı?
Yoksa üyeliksiz olarak mı yaptın?
Sadece merak ettim. Bende wincredit çıkmıyor :kekw:

:blobdance:

Peki pc'de temu hesabın giriş yapılı mıydı?
Yoksa üyeliksiz olarak mı yaptın?
Sadece merak ettim. Bende wincredit çıkmıyor :kekw:
yok ilk defa giriş yaptım pcden. wincredit de dün yatmadan önce öylesine bi bakayım dedim şak diye önüme çıktı şans eseri denk geldim ben de. az önce siparişi geçtim 72 saat içinde 1000 tl kredi alcam

Geri