Yardım Temu Wincredit vermiyor

genc1919

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Temuda düzenli wincredit kullanıyorum. Önceden 1000-1000TL kredi veriyordu, sonra 600TL kredi veren wincredit geldi. 1-2 kez kullandım, tekrar 1000 versin diye ekrana gelen 600 teklifini hep çarpıya basarak reddettim, bir siparişimi de iade ettim. Artık hiç wincredit kampanyasını sunmuyor. Bunun bir taktiği var mı?

Temuda düzenli wincredit kullanıyorum. Önceden 1000-1000TL kredi veriyordu, sonra 600TL kredi veren wincredit geldi. 1-2 kez kullandım, tekrar 1000 versin diye ekrana gelen 600 teklifini hep çarpıya basarak reddettim, bir siparişimi de iade ettim. Artık hiç wincredit kampanyasını sunmuyor. Bunun bir taktiği var mı?
Wincredit geldi mi

bekleyin bi süre sonra tekrar veriyor bana yine verdi kullanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: smz.
Artık hiç wincredit kampanyasını sunmuyor. Bunun bir taktiği var mı?
Diye sormuşsunuz 3 gün geçmiş wincredit geldi mi yoksa hala aynı mı
Hala sunmadı hocam bekliyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık hiç wincredit kampanyasını sunmuyor. Bunun bir taktiği var mı?
Diye sormuşsunuz 3 gün geçmiş wincredit geldi mi yoksa hala aynı mı
Ufak bir alışveriş yaptım belki siparişe istinaden sunar diye yola çıkınca deneyeceğim

• Beğen
Reaksiyonlar: smz.
Hala sunmadı hocam bekliyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ufak bir alışveriş yaptım belki siparişe istinaden sunar diye yola çıkınca deneyeceğim
Vermiyor kanka boşa ümit bağlama bende senin gibi düzenli wincredit kullaniyordum Kestiler bi anda 2 aydır felan vermiyor wincrediti geçtim Claim Credit vs diğer tum kampayalarıda kestiler bildiğin hesaba S.. çektiler 😀

Vermiyor kanka boşa ümit bağlama bende senin gibi düzenli wincredit kullaniyordum Kestiler bi anda 2 aydır felan vermiyor wincrediti geçtim Claim Credit vs diğer tum kampayalarıda kestiler bildiğin hesaba S.. çektiler 😀
Eee ne yapacağız 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,708
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri