Neler Yeni

Temudan vergisiz Kurtulma yolu var mı?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Hocalarım sa öncelikle anlamadım konu vergi işleri.
yok 30 doları aşmayın gümrükte kalır, yok çok ucuz alırsanız vergi yer.
ben çok anlayamadım tam olarak sorunsuz alışveriş için kaç tl lik alışveriş gerekiyor

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Emre siyah
1050tl falan altında ürünün fiyatı olduktan sonra sorun yaşamazsın

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocalarım sa öncelikle anlamadım konu vergi işleri.
yok 30 doları aşmayın gümrükte kalır, yok çok ucuz alırsanız vergi yer.
ben çok anlayamadım tam olarak sorunsuz alışveriş için kaç tl lik alışveriş gerekiyor
Vergi hariç maksimum 1090 TL sipariş verebilirsiniz. Bu sepet tutarınıza ekstra olarak %60 vergi eklenir. Bu şekilde gümrükte kalmaz. Zaten 1090 TL üzerinde ödeme ekranına gelemiyorsunuz uyarı veriyor. Sepetiniz en az 670 TL olmak zorunda. Yine bu sepete de %60 vergi eklenir.

TahinPekmez

80+ Silver
vergi hariç 1050 tl lik ürün alacaksin buna %60 vergi biner, vergi haric en az 670 tl lik ürün sepete ekleyebilirsin.

Ayliz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ayliz
bak şöyle yap biraz ileri görüşlülük lazım ama yapmıştım bak aldıktan sonra düşecek ürün bul mesela ben bir tane perde aldım fakat aldığım perdenin bir kaç gün sonra 3 dolar düşeceğini biliyorum sonra alıyorsun belki de 4 5 dolar düşüyor ve para iadesi var ürün yolda oluyor fakat sen indirim olduğu için+ para temin edebiliyorsun aslında aynı şeye denk geliyorda kafamda planlayinca biraz macera dolu oluyor eğlenceli bence ha?

TahinPekmez

80+ Silver
vergisiz kurtulmanin yolu cikan vergi kadar kuponun olmasi lazım :)

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vergisiz kurtulmanin yolu cikan vergi kadar kuponun olmasi lazım :)
zor be hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak şöyle yap biraz ileri görüşlülük lazım ama yapmıştım bak aldıktan sonra düşecek ürün bul mesela ben bir tane perde aldım fakat aldığım perdenin bir kaç gün sonra 3 dolar düşeceğini biliyorum sonra alıyorsun belki de 4 5 dolar düşüyor ve para iadesi var ürün yolda oluyor fakat sen indirim olduğu için+ para temin edebiliyorsun aslında aynı şeye denk geliyorda kafamda planlayinca biraz macera dolu oluyor eğlenceli bence ha?
hocam okurken algılıyamadım, gerçekte yapsam perde gelir bana iadede edemem :)

vergi hariç 1050 tl lik ürün alacaksin buna %60 vergi biner, vergi haric en az 670 tl lik ürün sepete ekleyebilirsin.
hocam ihtiyacım olan cevap buydu çok saolun

Vergi hariç maksimum 1090 TL sipariş verebilirsiniz. Bu sepet tutarınıza ekstra olarak %60 vergi eklenir. Bu şekilde gümrükte kalmaz. Zaten 1090 TL üzerinde ödeme ekranına gelemiyorsunuz uyarı veriyor. Sepetiniz en az 670 TL olmak zorunda. Yine bu sepete de %60 vergi eklenir.
hocam ihtiyacım olan cevap buydu çok saolun

1050tl falan altında ürünün fiyatı olduktan sonra sorun yaşamazsın
saolun hocam alt sınırda varmış bu arada

Bilal539

80+ Silver
Ürünlerim kargoya verilmiş iki ayrı sipariş oluşturmuştum ama tek kargoda yolluyorlar sorun olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
kevinnight
Top Bottom