iyi midir? AJAZZ AJ159PRO alanlar memnumu kral![]()
Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, İhtiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
herhangi bir yerde alabileceğin daha iyisi yok
https://app.temu.com/m/nd3satkfh8t
bu klavyede bedava
birde vergiler dahil kaç TL'ye gelir![]()
Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, İhtiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.com
herhangi bir yerde alabileceğin daha iyisi yok
https://app.temu.com/m/nd3satkfh8t
bu klavyede bedava
Ben ikisini de aldım sorun yok şimdilik hatta klavye siyah olanı da almayı düşünüyorumiyi midir? AJAZZ AJ159PRO alanlar memnumu kral
birde vergiler dahil kaç TL'ye gelir
memnunuz evet 10 gündür kullanıyorum mükemmel 1300 1400 civarına geliyor bitmeden al stok kapatabilirleriyi midir? AJAZZ AJ159PRO alanlar memnumu kral
birde vergiler dahil kaç TL'ye gelir
rica ederimtamamdır teşekkür ederim
1300 TL civarıknk sadece masue kaça geldi
başka seçenek arayımmı yoksa direk bunumu alayım1300 TL civarı
bir şarj ne kadar gidiyor ve ne kadar sürede şarj oluyor1300 TL civarı
o şarj istasyonu sadece şarj içinmu kullanıyor herhangi alıcı özelliği yok değilmi1300 TL civarı
Gördüğüm kadarıyla yok kimisi takılma oldu iade ettim yazmıştı kendi konusunda.başka seçenek arayımmı yoksa direk bunumu alayım
bir şarj ne kadar gidiyor ve ne kadar sürede şarj oluyor
Kablosuz kullanım 8K için gerekli ama mouse Bluetooth moduna alırsan PC nin kendi Bluetooth görüp bağlanıyor ben her türlü denedin sıkıntı yok çalışıyorbaşka seçenek arayımmı yoksa direk bunumu alayım
bir şarj ne kadar gidiyor ve ne kadar sürede şarj oluyor
o şarj istasyonu sadece şarj içinmu kullanıyor herhangi alıcı özelliği yok değilmi
az önce çark çevirdim 1500 tl gibi bişi çıktı bu ne oluyor anlamadımGördüğüm kadarıyla yok kimisi takılma oldu iade ettim yazmıştı kendi konusunda.
Uzun süre kullanma durumum olmuyor 1 saat civarı kullanıp sonra şaj dongle takıyorum.
Kendi konusu var orada ki arkadaşlar daha kapsamlı yardımcı olurlar çünkü çok inceleme yapan ayrıntılı bilenler var
Kablosuz kullanım 8K için gerekli ama mouse Bluetooth moduna alırsan PC nin kendi Bluetooth görüp bağlanıyor ben her türlü denedin sıkıntı yok çalışıyor
Bana da çıkıyor ama hiç bir işe yaramıyor bazı arkadaşlar müşteri hizmetleri kupon indirim vermiş onlar işe yarıyor diyorlaraz önce çark çevirdim 1500 tl gibi bişi çıktı bu ne oluyor anlamadım