Neler Yeni

Yardım Temu’nun ayrı paketlerde siparişimi yollaması ve gümrük problemi?

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Temudan yaptığım alışverişte siparişimi farklı paketlere ayırıp gönderim sağlıyor. Bunlar birleştirilmiyor muydu? Ürünlerim bu şekilde gelirse Gümrükte problem yaşar mıyım? Daha bir siparişim daha var o hiç yola dahi çıkmadı. Aylık 5 paket sınırına yakalanır mıyım?

Ekler

• IMG_5111.png
    IMG_5111.png
    470.4 KB · Hit: 36
  • IMG_5112.png
    IMG_5112.png
    717.8 KB · Hit: 32
  • IMG_5110.png
    IMG_5110.png
    619.7 KB · Hit: 34

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Normalde yapmıyordu böyle garip...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimalle sıkıntı olabilir son gelecek pakette

Checkmate

80+ Silver
Aylık 5 paket alma hakkın var bir şey olacağını zannetmiyorum

Edit: gördüğüm kadarı ile 5 tane den fazla olmuş bazı kargo şirketleri 5 den fazla sipariş geçmen durumunda ürününü bir sonraki ay gönderiyor 1 ay depoda bekletiyor
eğer takılma olursa gümrükte gümrük memurları seni arayıp sorarlar diye düşünüyorum.

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde yapmıyordu böyle garip...

Büyük ihtimalle sıkıntı olabilir son gelecek pakett😥
Aylık 5 paket alma hakkın var bir şey olacağını zannetmiyorum aizen reis
Aylık 5 ama bölünme yüzünden oldu 6 diğer siparişte bölünürse olacak 8

İptal edeyim mi acaba işe yarar mı? 😂
Aylık 5 ama bölünme yüzünden oldu 6 diğer siparişte bölünürse olacak 8

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Nik Flatron
Temudan yaptığım alışverişte siparişimi farklı paketlere ayırıp gönderim sağlıyor. Bunlar birleştirilmiyor muydu? Ürünlerim bu şekilde gelirse Gümrükte problem yaşar mıyım? Daha bir siparişim daha var o hiç yola dahi çıkmadı. Aylık 5 paket sınırına yakalanır mıyım?
Banada aynısını yaptılar. 2 sipariş 4 paket yapıldı. Toplam 4 ürün var ve hepsi ayrı paketlendi. Aylık kotamı mahvettiler. Müşteri hizmetleri ile kavga ettim. Masal anlattılar

Checkmate

80+ Silver
İptal edeyim mi acaba işe yarar mı? 😂
gerekli olan ve kargoda olanları iptal etme gönderilmemiş olanları iptal et derim, ayriyeten gümrük işlerini yapan bir kargo şirketi (lojistik) ile konuştum, amazondan klavye almıştım daha önceden bana bunu söylemişti.
bazı kargo şirketleri 5 den fazla sipariş geçmen durumunda 6 ürününü bir sonraki ay gönderiyor 1 ay depoda bekletiyor
Ama temudan aldğın siparişte de aynı durum olur mu bilmiyorum hangi aracı firma getiriyor kargoları bilmiyorum.

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Banada aynısını yaptılar. 2 sipariş 4 paket yapıldı. Toplam 4 ürün var ve hepsi ayrı paketlendi. Aylık kotamı mahvettiler. Müşteri hizmetleri ile kavga ettim. Masal an

Banada aynısını yaptılar. 2 sipariş 4 paket yapıldı. Toplam 4 ürün var ve hepsi ayrı paketlendi. Aylık kotamı mahvettiler. Müşteri hizmetleri ile kavga ettim. Masal anlattılar
Müşteri hizmetlerinde Hüseyin adında birisi geldi ve galiba Türktü halimden anladı. Eğer ki gümrükte kalırsa iade yapılacağını söyledi. Ama ben klavyeyi arkadaşıma kardeşime kendime ve sevgilime aldım yani hepsinin bi alınış amaçları var. Gümrükte kalırsa hiçbir işime yaramaz. Dahası söz verdim mahcup olacağım.

gerekli olan ve kargoda olanları iptal etme gönderilmemiş olanları iptal et derim, ayriyeten gümrük işlerini yapan bir kargo şirketi (lojistik) ile konuştum, amazondan klavye almıştım daha önceden bana bunu söylemişti.

Ama temudan aldğın siparişte de aynı durum olur mu bilmiyorum hangi aracı firma getiriyor kargoları bilmiyorum.
Şu an gönderilmiş olanlar aras kargoda ama daha göndermedikleri var tabi..

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Bu müşteri hizmetlerinde Hüseyin diye biri var Türk galiba sabah ola hayrola falan diyor ama Türkçe bilmiyor bu arada ya da beni kekliyor. Kargoya verilen paketlerde ürünler tek, onları iptal edebilir miyim?diyorum robot gibi cevap alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Nik Flatron
Bazen isimleri de çeviriyor. Marwa ismini bana Merve olarak çevirmişti. Senin Hüseyin hussain filandır

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Pek öyle değil gibi kesin Türk 😂

Ekler

• IMG_5113.png