Neler Yeni

Temuya hiç kaydolmamış 3 kişi bana destek verebilirmi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BerK_txs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berkay Bayındır
Arkadaşlar bu uygulamada ücretsiz 3 hediye alma hakkım var sadece 3 kişi kaldı O 3 kişi benim attığım linkten ve link atmam yasak olduğunu biliyorum pardon benim attığım kodu Temo indirip telefon numarası ile kayıt olduğunda benim attığım kodu arama yerine yazdığımda karşısına bir şey çıkar onu kabul ediyoruma basması gerektiğini sandım Tam hatırlamıyorum sonra bana 3 tane hediye geliyor Lütfen arkadaşlar Yalvarırım Son 3 saatim kaldı destek vermeniz gerek

CharlesPolat

80+ Bronze
Arkadaşlar bu uygulamada ücretsiz 3 hediye alma hakkım var sadece 3 kişi kaldı O 3 kişi benim attığım linkten ve link atmam yasak olduğunu biliyorum pardon benim attığım kodu Temo indirip telefon numarası ile kayıt olduğunda benim attığım kodu arama yerine yazdığımda karşısına bir şey çıkar onu kabul ediyoruma basması gerektiğini sandım Tam hatırlamıyorum sonra bana 3 tane hediye geliyor Lütfen arkadaşlar Yalvarırım Son 3 saatim kaldı destek vermeniz gerek
Burda hesap açmamış insan bulmak imkansız ailenden falan yapsana daha mantıklı olur

Son düzenleme:

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
hocam o neredeyse olmuyor bir zaman sonra kuruş kuruş düşmeye başlıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom