Nightless
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,600
- İsim
- Serkan FETVACI
https://www.trendyol.com/keenetic/o...adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-32139547
Anket ile birlikte yorumlarınızı alabilirsem bu gün alıyorum Türknet bağlatacağım. 75 Mbps zaten destek var alt yapı iyiyse hepsi iyidir kafasındayım sorun olacaksa hepsi beni uğraştırır. Bina'da bizzat Turksat kutusu var ama ben düşünmüyorum neticede tek başıma kullanacağım ne kadar kötü günler geçirebiliirm. Asıl olay modem olarak kararsızlığım bilgilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
tenda V1200 4 Port Ac1200mbps Dual Band Kablosuz Vdsl Modem Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
tenda V1200 4 Port Ac1200mbps Dual Band Kablosuz Vdsl Modem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Anket ile birlikte yorumlarınızı alabilirsem bu gün alıyorum Türknet bağlatacağım. 75 Mbps zaten destek var alt yapı iyiyse hepsi iyidir kafasındayım sorun olacaksa hepsi beni uğraştırır. Bina'da bizzat Turksat kutusu var ama ben düşünmüyorum neticede tek başıma kullanacağım ne kadar kötü günler geçirebiliirm. Asıl olay modem olarak kararsızlığım bilgilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: