Neler Yeni

Terasta Mangal Yakılır mı?

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Salih ÇARDAK
5.( en üst ) katta oturuyorum. Ortak alan- üstü açık geniş bir teras var. Bitişik bina yok, kimseye koku, duman gitme ihtimali yok. Mangal yakilma durumunda herhangi "haklı" bir şikayet gelir mi? Tüplü mangal bu arada kömürlü değil

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
5.( en üst ) katta oturuyorum. Ortak alan- üstü açık geniş bir teras var. Bitişik bina yok, kimseye koku, duman gitme ihtimali yok. Mangal yakilma durumunda herhangi "haklı" bir şikayet gelir mi? Tüplü mangal bu arada kömürlü değil
hocam yakılır hatta beni bile çağırabilrisiniz yani :D:ROFLMAO:

bıraktım

80+ Bronze
apartman da yada ortak alan da kuralları yazmış olabilirler duvara yada apartman wp grubunda belirtilmiştir

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Salih ÇARDAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
apartman da yada ortak alan da kuralları yazmış olabilirler duvara yada apartman wp grubunda belirtilmiştir
Herhangi bir yazı yok, emekli apartmanı sakin herkes kendi halinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kömürlü olsa belki yakılmaz derim ancak tüplü de kimse bir şey demez
Tüplü 1 saate köfteyi, tavuğu pişiriyor. Bir şey diyen olsa dahi mahkemeye giderken yakıt parasını ben vereceğim.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Herhangi bir yazı yok, emekli apartmanı sakin herkes kendi halinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüplü 1 saate köfteyi, tavuğu pişiriyor. Bir şey diyen olsa dahi mahkemeye giderken yakıt parasını ben vereceğim.
Çok geç değil mi 1 saat köfte için.Gerçi hiç tüp kullanmadım hep kömür kullandım.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Salih ÇARDAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok geç değil mi 1 saat köfte için.Gerçi hiç tüp kullanmadım hep kömür kullandım.
Köfte + tavuk 1 saate hallediyor tüplü, lezzet olarak da hiçbir geri kalır yanı yok kömürlüye oranla

Top Bottom