Neler Yeni

Tercih yapmali mıyım?

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emir Şahbaz
Arkadaşlar bu yıl yks sıralamam
EA 373K
SOZ 48K
Istegim normalde Türkçe Öğretmenliği veya Okul Öncesi Öğretmenliği idi fakat sıralamalar çok düştüğü için kararsız kaldım.
Şimdi önümde 3 seçenek var
-Gastronomi okumak
-Polis olmak
-Mezuna kalmak
Sizce açıkta kalmamak için gastronomi yazmalı miyim veya ışsiz kalmayim diye polis olmalı mıyım yoksa mezuna kalıp seneye için türkçe veya Okul Öncesi için hazirlanmali miyim karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,470
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sözelden sıralaman kötü değil, yani bir sene çalışıp çok iyi sıralamalar yapacak kadar potansiyelin var. Ne Türkçe ne okul öncesi, sana kendi okuduğum bölümü tavsiye ederim, Özel eğitim.

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emir Şahbaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sözelden sıralaman kötü değil, yani bir sene çalışıp çok iyi sıralamalar yapacak kadar potansiyelin var. Ne Türkçe ne okul öncesi, sana kendi okuduğum bölümü tavsiye ederim, Özel eğitim.
Şeytan diyor git sağlık yönetimi yaz ama o da nedir bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten bu yıl felsefede 4 yanlış ve edebiyatta 4 bos biraktigim icin galiba böyle oldu

ahenk'

80+ Silver
Harleyyyy ablam Anadolu ünideki fotoğraflarını gösterdi valla tercih yapasım geliyor. Ama 140k sözelle bir yere gidilmez dimi bak mezuna bırakıyorum. Hocalarla karar verdik

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emir Şahbaz
Harleyyyy ablam Anadolu ünideki fotoğraflarını gösterdi valla tercih yapasım geliyor. Ama 140k sözelle bir yere gidilmez dimi bak mezuna bırakıyorum. Hocalarla karar verdik
Kenan pasam bence siz bırakın ama ben napicam çok kararsizim bi tavsiye verebilir misiniz

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emir Şahbaz
Gastronomi benim hayalimdi kankam ben olsam yazardım. Yine de iyice bir konuş hocalarınla ben de bu sene ilk defa girdim :)
Bende şimdi gidip gitmemekte kararsız kaldım seneye bırakıp okul öncesi veya turkce öğretmenlikleri okumak istiyorum ama seneye daha kötü olacak diye gastronomi seçmek de istiyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,470
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Mükemmel bir üniversite. Lakin o üniversiteye gideceksen iyi bölüm için gitmen daha doğru olmaz mı? 1 seneden bir şey olmaz. Öğretmenlerinle de konuşmuşsun zaten. Doğru kararı vereceğinize inanıyorum.

Top Bottom