Marx
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Legion kusursuz soğutma performansı var çünkü.
İkisi de FP konusunda kötü tercihler, ama ikisinden biri seçilecekse Lenovo kesinlikle parçalar.
neden lenovo dedin hocam genelde insanlar msi diyolar![]()
İkinci El Kıyafet Online Alışveriş Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
İşleri biraz kızıştırmak için bu modeli de atayım.
Kendi cihazım. Bütçe çıkarsa tercih edebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkisi de FP konusunda kötü tercihler, ama ikisinden biri seçilecekse Lenovo kesinlikle parçalar.
MSI katana kasa soba ve W değeri diğer cihazlara göre düşük kalıyor. MSI kasa isterseniz. https://www.akakce.com/laptop-noteb...-17-3-full-hd-notebook-fiyati,1671472771.htmlneden lenovo dedin hocam genelde insanlar msi diyolar
Leigon un kusursuz soğutma performansı falan yok arkadaşım kullanıyor klavyesi elini yakıyor bütün laptoplar ısınıyor. Çok çabuk düşüyor soğutma performansları.Legion kusursuz soğutma performansı var çünkü.
nedenkiAsus Rog Strix G15 6.Nesil Ryzen 7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Rog Strix G15 6.Nesil Ryzen 7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Rog Strix G15 6.Nesil Ryzen 7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Rog Strix G15 6.Nesil Ryzen 7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Asus ROG Strix G15 G513RM-HF266 Ryzen 7 6800H 16 GB DDR5 RAM 512 GB SSD 6 GB RTX3060 15.6
Asus ROG Strix G15 G513RM HF266 Ryzen 7 6800H 16 GB DDR5 RAM 512 GB SSD 6 GB RTX3060 15.6www.teknosa.com
ikisinden birini almak daha iyi olacaktır
2 yıl önce sorsanız bende MSİ derdim. Şuan piyasada rekabet hakim.genelde insanlar msi diyolar
Çok taşıyacak mısınız, Ekstra monitör alma imkanınız var mı. 17,3 den ziyade çift monitör çalışmak daha iyi oluyor.ama 17.3 luk bakiyorum daha cok buyuk ekran kodlama programlama icin daha iyidir diye dusundum