Neler Yeni

Terletmeyen kulaküstü kulaklık

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kesinlikle kumaş almalısın terletme istemiyorsan.
Deriye oranla çok daha iyi

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
New Marais'de Buzul Vermaak 88 Elemanı Dövüyor.
İsim
Emre Aygan
Sesli gel istersen, sana 3-4 tane FURY X kullanan kişi getireyim anlarsın sorun var mı yok mu.
Uğraşamam ayrıca bu da %100 bir kanıt değil zaten. Sana laf anlatmak için bu kadar uğraş bile fazla aslında. Konu sahibine tek söyleyeceğim şey kumaş pedli kulaklık al.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Uğraşamam ayrıca bu da %100 bir kanıt değil zaten. Sana laf anlatmak için bu kadar uğraş bile fazla aslında. Konu sahibine tek söyleyeceğim şey kumaş pedli kulaklık al.
Anlamak nedir bilmiyorsan benim sorunum değil. ANLA ARTIK ŞUNU ANLA!

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Olurda biraz daha geçersen cloud 2 de kadife ped var

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
İsim
Emre Aygan
Anlamak nedir bilmiyorsan benim sorunum değil. ANLA ARTIK ŞUNU ANLA!
Neyi anlayayım? Hatta asıl sen anla. Sen kullanıyorsun diye veya başkaları sorun yaşamıyor diye bir ürün sorunsuz denemez. O ürün tamamen sorunlu da değil ancak sorun yaşama olasılığın fazla. Air Pro ile Fury X aynı dedin ama aslında farklı. Buna da sorunsuz diyorsun AMA ASLINDA FARKLI. Sana da son cümlem eğer düzgün tartışmayacaksak hiç yapmayalım.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Neyi anlayayım? Hatta asıl sen anla. Sen kullanıyorsun diye veya başkaları sorun yaşamıyor diye bir ürün sorunsuz denemez. O ürün tamamen sorunlu da değil ancak sorun yaşama olasılığın fazla. Air Pro ile Fury X aynı dedin ama aslında farklı. Buna da sorunsuz diyorsun AMA ASLINDA FARKLI. Sana da son cümlem eğer düzgün tartışmayacaksak hiç yapmayalım.
Hocam diyorum ki neden kullanmadığınız bir ürüne sorunlu diyorsunuz?
Sizin önerdiğiniz Mpow 2.4 ghz'de sorunlu?

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
İsim
Emre Aygan
Sizin önerdiğiniz Mpow 2.4 ghz'de sorunlu?
Ben hiçbir ürün önermedim yalnız.
Bir ürüne sorunlu demen için kullanman gerekmiyor ki? O zaman hiç yorum yapmayalım herkes sussun sadece ürünü alacak parası olanlar yorum yapsın ancak para kolay kazanılmıyor. Bu arkadaş sana uyup Fury X alsa ve milyon tane sorunla karşılassa ne dersin?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir ürüne sorunlu demen için kullanman gerekmiyor ki? O zaman hiç yorum yapmayalım herkes sussun sadece ürünü alacak parası olanlar yorum yapsın ancak para kolay kazanılmıyor. Bu arkadaş sana uyup Fury X alsa ve milyon tane sorunla karşılassa ne dersin?
Konuyu çarpıtma cevabımı ver bana!
Fury X mikrofonu sorunlu değil diyorum, hadi tamam Mpow'da sorun çıktı diyelim muhattap olarak kimi bulacaksın?

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
İsim
Emre Aygan
Konuyu çarpıtma cevabımı ver bana!
Neyi çarpıttım?!
Fury X mikrofonu sorunlu değil diyorum, hadi tamam Mpow'da sorun çıktı diyelim muhattap olarak kimi bulacaksın?
Segment garantisi gibi kimseyi
Şaka bir yana Aliexpress bir süreliğine kendisi garanti veriyor eğer temiz bakarsan bir sorun çıkmaz. Zaten Air Pro'da Air sorunları gibi sorun çıkması aşırı zor.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Segment garantisi gibi kimseyi
Düşman başına.

5 kere servise yolla, içinde olan ses kısma devresini bozan 3 adet yalama olmuş hiçbir yere girmeyen vida bıraksınlar, pişkin pişkin konuşsunlar. Mahalle bilgisayarcılarından ekip kurmuşlar garanti diyorlar.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Düşman başına.

5 kere servise yolla, içinde olan ses kısma devresini bozan 3 adet yalama olmuş hiçbir yere girmeyen vida bıraksınlar, pişkin pişkin konuşsunlar. Mahalle bilgisayarcılarından ekip kurmuşlar garanti diyorlar.
Şu anki garanti daha iyi.
Yanlış bilgi verme.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,661
Üyeler