Uğraşamam ayrıca bu da %100 bir kanıt değil zaten. Sana laf anlatmak için bu kadar uğraş bile fazla aslında. Konu sahibine tek söyleyeceğim şey kumaş pedli kulaklık al.Sesli gel istersen, sana 3-4 tane FURY X kullanan kişi getireyim anlarsın sorun var mı yok mu.
Anlamak nedir bilmiyorsan benim sorunum değil. ANLA ARTIK ŞUNU ANLA!Uğraşamam ayrıca bu da %100 bir kanıt değil zaten. Sana laf anlatmak için bu kadar uğraş bile fazla aslında. Konu sahibine tek söyleyeceğim şey kumaş pedli kulaklık al.
Neyi anlayayım? Hatta asıl sen anla. Sen kullanıyorsun diye veya başkaları sorun yaşamıyor diye bir ürün sorunsuz denemez. O ürün tamamen sorunlu da değil ancak sorun yaşama olasılığın fazla. Air Pro ile Fury X aynı dedin ama aslında farklı. Buna da sorunsuz diyorsun AMA ASLINDA FARKLI. Sana da son cümlem eğer düzgün tartışmayacaksak hiç yapmayalım.Anlamak nedir bilmiyorsan benim sorunum değil. ANLA ARTIK ŞUNU ANLA!
Hocam diyorum ki neden kullanmadığınız bir ürüne sorunlu diyorsunuz?Neyi anlayayım? Hatta asıl sen anla. Sen kullanıyorsun diye veya başkaları sorun yaşamıyor diye bir ürün sorunsuz denemez. O ürün tamamen sorunlu da değil ancak sorun yaşama olasılığın fazla. Air Pro ile Fury X aynı dedin ama aslında farklı. Buna da sorunsuz diyorsun AMA ASLINDA FARKLI. Sana da son cümlem eğer düzgün tartışmayacaksak hiç yapmayalım.
Ben hiçbir ürün önermedim yalnız.Hocam diyorum ki neden kullanmadığınız bir ürüne sorunlu diyorsunuz?
Sizin önerdiğiniz Mpow 2.4 ghz'de sorunlu?
Bir ürüne sorunlu demen için kullanman gerekmiyor ki? O zaman hiç yorum yapmayalım herkes sussun sadece ürünü alacak parası olanlar yorum yapsın ancak para kolay kazanılmıyor. Bu arkadaş sana uyup Fury X alsa ve milyon tane sorunla karşılassa ne dersin?Hocam diyorum ki neden kullanmadığınız bir ürüne sorunlu diyorsunuz?
Konuyu çarpıtma cevabımı ver bana!Bir ürüne sorunlu demen için kullanman gerekmiyor ki? O zaman hiç yorum yapmayalım herkes sussun sadece ürünü alacak parası olanlar yorum yapsın ancak para kolay kazanılmıyor. Bu arkadaş sana uyup Fury X alsa ve milyon tane sorunla karşılassa ne dersin?
Neyi çarpıttım?!Konuyu çarpıtma cevabımı ver bana!
Segment garantisi gibi kimseyiFury X mikrofonu sorunlu değil diyorum, hadi tamam Mpow'da sorun çıktı diyelim muhattap olarak kimi bulacaksın?
Düşman başına.Segment garantisi gibi kimseyi
Şu anki garanti daha iyi.Düşman başına.
5 kere servise yolla, içinde olan ses kısma devresini bozan 3 adet yalama olmuş hiçbir yere girmeyen vida bıraksınlar, pişkin pişkin konuşsunlar. Mahalle bilgisayarcılarından ekip kurmuşlar garanti diyorlar.
Kekw. Kullananlar senin gibi düşünmüyor @Şehid Piyade gibi.Şu anki garanti daha iyi.
Yanlış bilgi verme.
Arkadaşımın garantisi bitmiş bir ürünü vardı, X Rapier vardı direk 0 ürün gönderdiler.Kekw. Kullananlar senin gibi düşünmüyor @Şehid Piyade gibi.