Yeteri kadar. Yani şeffaf olmayacak ama hamur gibi kalın da olmayacak.Arkadaşlar, R5 3600, işlemcinin üzerine MX-4 2019 edition macun süreceğim üzerine de t6 ultra. Ne kadar sürmeliyim? Bu konu hakkında pek bilgim yok.
Arkadaşlar, şurada 4 tane delik var ve en sağ tarafta şırınganin ucu var 1 delik aşağı gelinceye kadar mı surmeliyim? Düşüncem 4 gram olduğu için her 1 delikli yere kadar 4 gram olacak şekildedir diyorum. Öyle midir?Ufak bir fındık tanesi kadar sürün, yayın.
Arkadaşlar, şurada 4 tane delik var ve en sağ tarafta şırınganin ucu var 1 delik aşağı gelinceye kadar mı surmeliyim? Düşüncem 4 gram olduğu için her 1 delikli yere kadar 4 gram olacak şekildedir diyorum. Öyle midir?
@White Ravens
Neyin deliği?Arkadaşlar, şurada 4 tane delik var ve en sağ tarafta şırınganin ucu var 1 delik aşağı gelinceye kadar mı surmeliyim? Düşüncem 4 gram olduğu için her 1 delikli yere kadar 4 gram olacak şekildedir diyorum. Öyle midir?
@White Ravens
Mesaj otomatik birleştirildi:
En doğrusu bu, kendimizin yayması sakat iş biraz.Benim taktiğim ortaya nohut tanesi kadar bırakıp soğutucuyu üstüne bastırıp(çok fazla bastırmadan sadece dağılması için) dağılmasını sağlarım daha sonra boş noktalara biraz daha sürüp bitiririm
Göz kararı sıkabilirsin.Reis iyi güzel diyorsun da hiç sürmedim acemiyim, fazla kaçırırım veya az sureririm diye korkuyorum