Pro tr
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Yasin Yetgin
Öncelikle selam bilgisayarıma yeni bir işlemci aldım nerdeyse 1 ay oluyor ve bilgisayarda kitlenmeler olmaya başladı araştırmalara başladım ama ne yaptıysam işe yaramadı en son işlemcini termal macunu nu değiştirmek aklıma geldi işlemci fanının tırnaklarını açtım ama sogutucu işlemcinin üzerine yapışmıştı zorlada olsa işlemciye zarar vermeden çıkarttım termal macun işlemcinin üzerinde degilde sogutucunun üzerindeydi dokundugumda termal macun kurumuştu çok kalitesiz bir termal macun oldugunu şimdi anladım istanbuldan 1 yıl önce almıştım ama her 1 ay da yenilemek zorunda kalıyordum herneyse işlemcinin üzerini ve sogutucuyu temizledim ve aynı termal macun dan sürdüm sogutmayı yerine oturtup kapadım şu an kilitlenmeler gitti her şey normale döndü ama anlamadıgım işlemcinin sıcaklıgı 30 üzerine çıkmıyordu
herneyse termal macun degişimine karar verdim uygun fiyatlı ve performans termal macun önerir misiniz? ?
herneyse termal macun degişimine karar verdim uygun fiyatlı ve performans termal macun önerir misiniz? ?