Neler Yeni

Termal Macun önerirmisiz ?

Pro tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin Yetgin
Öncelikle selam bilgisayarıma yeni bir işlemci aldım nerdeyse 1 ay oluyor ve bilgisayarda kitlenmeler olmaya başladı araştırmalara başladım ama ne yaptıysam işe yaramadı en son işlemcini termal macunu nu değiştirmek aklıma geldi işlemci fanının tırnaklarını açtım ama sogutucu işlemcinin üzerine yapışmıştı zorlada olsa işlemciye zarar vermeden çıkarttım termal macun işlemcinin üzerinde degilde sogutucunun üzerindeydi dokundugumda termal macun kurumuştu çok kalitesiz bir termal macun oldugunu şimdi anladım istanbuldan 1 yıl önce almıştım ama her 1 ay da yenilemek zorunda kalıyordum herneyse işlemcinin üzerini ve sogutucuyu temizledim ve aynı termal macun dan sürdüm sogutmayı yerine oturtup kapadım şu an kilitlenmeler gitti her şey normale döndü ama anlamadıgım işlemcinin sıcaklıgı 30 üzerine çıkmıyordu
herneyse termal macun degişimine karar verdim uygun fiyatlı ve performans termal macun önerir misiniz? ?

Pro tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin Yetgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim termal macun istanbuldan 15 tl ye almıştım megersem kazık yemişim.

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
ben bundan hariç f/p bir macun bilmiyorum kendim de kullanıyorum 8 senelik pc yi kasa ve parça değişimi için sökmüştüm işlemci macunu olarak da bu ürünü kullanmıştım bi çıkardım hala akışkan donmamış kurumamış hayret etmiştim.

106410

80+ Silver
Arctic Mx-4 alabilirsin.Bütçe sıkıntı değilse Cooler Master MasterGel alabilirsin.

Pro tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin Yetgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım Bu termal macun iyi Donanım arşivi de termal macun ları kapıştırmıştı videoları nı izledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bu termal macun nasıl bir yerde görmüştüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son bir sorum var termal macun geri de bırakalım yeni bir ekran kartı alacagım marka msı r7 240 işlemci darbogaz yaparmı ?

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter