105 derece çok çok yüksek bir rakam. Kaç senedir değişmiyor.105 derecede çalışan işlemcim için gerçekten yararlı olacak mıdır ?
i5 3470 ve rx 5500 xt için maksimum 60 TL lik gerekirse tek seferlik kullanabileceğim fiyat/performans termal macun lazım pek fazla anlamam o işlerden size sorayım dedim.
Mahalle bilgisayarcısına götürdüm harddisk yandığı için sözde bedavaya anakart işlemci temizliği termal macun falan sürcem diyordu ama öncedende şimdide hem boşta hem oyunda 105 derece umarım işe yarar105 derece çok çok yüksek bir rakam. Kaç senedir değişmiyor.
105 derece çok yüksek. Acaba bilgisayarcı ne sürdü. Ya da hiç sürmedi bilemeyiz. Kesin No Name bir ucuz bir şey sürdü. Size kesin etki eder demeyeceğim. Ancak termal macun şart. Tabii doğru sürülerse etki eder.Mahalle bilgisayarcısına götürdüm harddisk yandığı için sözde bedavaya anakart işlemci temizliği termal macun falan sürcem diyordu ama öncedende şimdide hem boşta hem oyunda 105 derece umarım işe yarar
Arctic her türlü işe yarar.Mahalle bilgisayarcısına götürdüm harddisk yandığı için sözde bedavaya anakart işlemci temizliği termal macun falan sürcem diyordu ama öncedende şimdide hem boşta hem oyunda 105 derece umarım işe yarar
Bende mahalle bilgisayarcısı kurbanıyım. Ben de bu işlerden anlamadığım vakitler götürüyodum adam diyodiki tertemiz ettim. Oysa bilgisayar yanıyordu. Kesinilike kendin al ve kendin sürMahalle bilgisayarcısına götürdüm harddisk yandığı için sözde bedavaya anakart işlemci temizliği termal macun falan sürcem diyordu ama öncedende şimdide hem boşta hem oyunda 105 derece umarım işe yarar
reis ben intel kullanıyom amd işlemci sanırım rehberin? farklı değil miİnceleme - R5 3600-SNOWMAN M200 SOĞUTUCU VE MX-4 2019
Dostlarım 1 hafta öncede yazmıştım bugün de rehber hazırladığımı söyledim.Sizlere yani kardeşlerime güzel bir öncü olmak isterim merak edenler için 😀😀 -Ryzen 5 3600 Voltaj dengesizliği yaşayan bir işlemci ve stok fan ile ciddi derecelere ulaşıyordum örnek verecek olursak ; PUBG'de ortalama 88...forum.donanimarsivi.com