Neler Yeni

Yardım Termal macun önerisi

Resourn

80+
Selamlar. Kullanmış olduğum soğutucu ID-Cooling SE-224-XT ve bundan 1 yıl önce kadar almıştım. Termal macunu yenilemesinin zamanının yavaştan geldiğini düşünerek yenilemeye karar verdim. Soğutucuyla gelen macun 10,5 W/MK değerinde bir macun ve memnundum ama yenilemek için MX-4 siparişi verdim ve MX-4 8,5 W/MK değerine sahip. Hata mı ettim diye düşündüm yine ID-Cooling'ya da Thermal Grizzly Kryonaut mı alsaydım diye. Sıcaklıklarda fark olur mu sizce? Siparişi iptal etme şansım var şu anda.

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
Selamlar. Kullanmış olduğum soğutucu ID-Cooling SE-224-XT ve bundan 1 yıl önce kadar almıştım. Termal macunu yenilemesinin zamanının yavaştan geldiğini düşünerek yenilemeye karar verdim. Soğutucuyla gelen macun 10,5 W/MK değerinde bir macun ve memnundum ama yenilemek için MX-4 siparişi verdim ve MX-4 8,5 W/MK değerine sahip. Hata mı ettim diye düşündüm yine ID-Cooling'ya da Thermal Grizzly Kryonaut mı alsaydım diye. Sıcaklıklarda fark olur mu sizce? Siparişi iptal etme şansım var şu anda.
İyidir mx4. Çok fark etmez kanka.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,972
İsim
Hacı
Kaliteli macun, ne hatası iyi bile yapmışsınız.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Kangal Kangaoğlu
donanım arşivi termal macun karşılaştırma videosu vardı, biraz eski video ama oraya bakabilirsin. Arada kayda değer bir fark yoktu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,516
Üyeler
167,673
Son üye
paleswordsmann
Top Bottom