Çokfazla aşırı önemli. Isı transferini sağlıyor. Kaliteli olması şart şart şart.termal macun sürmek ve sürülen termal macunun kalitesinin önemi nedir
Çok önemli.termal macun sürmek ve sürülen termal macunun kalitesinin önemi nedir
Peki daha düşük sıcaklık değerleri için kaliteli bir macun alınır mıTermal macun işlemcinin ve soğutucunun arasındaki ısı geçişini arttırır.
Kaliteli bir termal macun kalitesiz bir termal macuna göre daha iyi bir ısı transferi yapar.
Ekstrem bir overclock planlamıyorsan orta kalite bir termal macun alabilirsin, günlük kullanımda üst kalite bir termal macun şart değildir.
Bence evet.Peki daha düşük sıcaklık değerleri için kaliteli bir macun alınır mı
İşlemci anormal derecede ısınmıyorsa o kadar da gerek yok.Peki daha düşük sıcaklık değerleri için kaliteli bir macun alınır mı
Dün gördüğüm inanılmaz sıcaklık değerlerinin ardından Arctic MX-4 aldımEvet. FP isterseniz Arctic MX4 önerirrim tabi daha iyileride var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Düzgün sürmek ve temizlemek önemli bence. Ona da dikkat edebilirsiniz.Dün gördüğüm inanılmaz sıcaklık değerlerinin ardından Arctic MX-4 aldım
Hocam 25TL ne aldınız macun olarak.İşlemci anormal derecede ısınmıyorsa o kadar da gerek yok.
Ancak overclock yapacaksan veya işlemcin olması gerekenden fazla ısınıyorsa kaliteli bir termal macun almak yararlı olur.
Termal macun sürülmeyen sistem aşırı ısınır, en azından düşük-orta kalite de olsa bir termal macun almak şart diyebilirim.
Termal macun süremdiğim sistemim boşta 70 derecede çalışıyordu, tam yük altında da sistem sıcaklık yüzünden kapanıyordu.
İnternetten 25 TL'ye aldığım termal macun ile boşta 40, yük altında 80 derece görmesini sağladım.
Baya eskiden almıştım, tam modelini hatırlamıyorum maalesef.Hocam 25TL ne aldınız macun olarak.
Ben HTK 002 almıştım. Ben güzel bir düşüş yakaladım laptopda.