Neler Yeni

Termal Macun Süresi Ne Kadar

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
RX570 Nitro ekran kartım var. Geçen sene bu zamanlar ikinci el almıştım. Satan adam macunu değiştirmiş. Hatta bakım videosunu falan atmış galiba youtubeye. Attığı benim karta benziyor. Termal pedleri de değiştirmiş, o kısmı çok hoşuma gitmedi ama sıkıntı yok. İlk aldığım zamanlar Apex oynuyordum ve Apex 150w güç çekiyor. sıcaklaklar 65 dereceydi şimdi 77-80 oluyor. 140w çektiği zamanlar 74-75 dereceye düşüyor ama o anlık 80 i görmesi çık canımı sıktı. Macun kurumuş olabilir mi ? 1 yılda bu hale gelmesi normal mi ?

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
RX570 Nitro ekran kartım var. Geçen sene bu zamanlar ikinci el almıştım. Satan adam macunu değiştirmiş. Hatta bakım videosunu falan atmış galiba youtubeye. Attığı benim karta benziyor. Termal pedleri de değiştirmiş, o kısmı çok hoşuma gitmedi ama sıkıntı yok. İlk aldığım zamanlar Apex oynuyordum ve Apex 150w güç çekiyor. sıcaklaklar 65 dereceydi şimdi 77-80 oluyor. 140w çektiği zamanlar 74-75 dereceye düşüyor ama o anlık 80 i görmesi çık canımı sıktı. Macun kurumuş olabilir mi ? 1 yılda bu hale gelmesi normal mi ?
Sıcaklıka bağlı kuruma suresu ortalama 6ila 12 ay da bir değişmeli içi temizlenince

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Yüksek ihtimalle dandik birşeyle değiştirdi

Master gel pro veya Teknobiyotikten alınması şartıyla MX-4 alıp değiştirebilirsiniz. İnternette bir sürü video var o videoları izleyerek evde yapabilirsiniz

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kaliteli Thermal macun 1-1.5 sene sonra bi yenilersin. Normal macunda ayni diye bilirim. Lakin onlar cobuk kuruyor. Tavsiyem grizzly her konuda.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam imzamda olan ekran kartını 6 sene önce ikinci el aldım. 1 kere servise gitti soğutucu blok değişti ve haliyle macun da değişmiş oldu. 4 sene olmuştur o değişimin olduğu ve sıcaklıklar hala normal düzeyde. Büyük ihtimal kalitesiz macun sürmüş olabilir. Güzel bir değişim baya fark ettirebilir.

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim hepinize. Macunu değiştirecez bakalım. Bozmaktan korkuyorum piyasa çok kötü sonuçta ama değiştirmezsek 85-90 a doğru gidecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam imzamda olan ekran kartını 6 sene önce ikinci el aldım. 1 kere servise gitti soğutucu blok değişti ve haliyle macun da değişmiş oldu. 4 sene olmuştur o değişimin olduğu ve sıcaklıklar hala normal düzeyde. Büyük ihtimal kalitesiz macun sürmüş olabilir. Güzel bir değişim baya fark ettirebilir.
Acaba sürülen macun ne biliyormusunuz ?

Son düzenleme:

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teşekkür ederim hepinize. Macunu değiştirecez bakalım. Bozmaktan korkuyorum piyasa çok kötü sonuçta ama değiştirmezsek 85-90 a doğru gidecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba sürülen macun ne biliyormusunuz ?
Maalesef bilmiyorum hocam. Asus servisi değiştirmişti. Kaliteli macun aldığınız zaman sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum açıkçası.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mays
Top Bottom