Neler Yeni

Termal macun ve termal pad önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Çetinkaya
Merhaba,
i3-4160 işlemci ve shapphire R9 380 ekran kartına sahibim. Bir hafta önce kasamı temizledim, macun yeniledim ama macun 10 liralık macundu. İşlemci tam yükte 83 dereceye kadar çıkabiliyor. Ekran kartımda durum değişik. GTA 5, BF 5 gibi oyunlarda 70-74 dereceyken stranded deep, Green hell, internet Cafe Simulator oyunlarında 83 dereceleri gördüm. Neden o oyunlarda o kadar ısındı bilemedim. Ekran kartımında termal pedleri dokunsam kopacak gibiydi değiştiremedim.
Termal macun ve termal pad önerilerinizi bekliyorum.
Cooler Master MasterGel Pro Termal Macun şimdilik bunu almayı düşünüyorum iyi midir?
Termal pad içinde kaç mm kullanacağımı bilmiyorum.
Bütçem 60-70TL.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaws

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Ben bunu kullanıyorum hem ucuz hem güzel hiç sıkıntısını görmedim işiçiliği iyi yaprsan sıkıntı olmaz .

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
buyur

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Merhaba,
i3-4160 işlemci ve shapphire R9 380 ekran kartına sahibim. Bir hafta önce kasamı temizledim, macun yeniledim ama macun 10 liralık macundu. İşlemci tam yükte 83 dereceye kadar çıkabiliyor. Ekran kartımda durum değişik. GTA 5, BF 5 gibi oyunlarda 70-74 dereceyken stranded deep, Green hell, internet Cafe Simulator oyunlarında 83 dereceleri gördüm. Neden o oyunlarda o kadar ısındı bilemedim. Ekran kartımında termal pedleri dokunsam kopacak gibiydi değiştiremedim.
Termal macun ve termal pad önerilerinizi bekliyorum.
Cooler Master MasterGel Pro Termal Macun şimdilik bunu almayı düşünüyorum iyi midir?
Termal pad içinde kaç mm kullanacağımı bilmiyorum.
Bütçem 60-70TL.
Bilindik markaların macunları arasında pek bir fark yok linktekini alabilirsin.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Arctic markasının termal pedleri de var; ama pahalı olur. Türkiye'de var mı bilmiyorum. Yerinden çıkmadılarsa, öyle kalsınlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,306
Üyeler
167,289
Son üye
diws
Top Bottom