Chapin
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,085
- İsim
- .
Merakımdan elimdeki sisteme aksi bir durumda olucakları test ettim bu şekilde bilgisayarımızın ne kadar dayanıklı olduğunu görürüz.
Test sistemi:
2. Bilgisayar Yakma Testi
Sistemi 10-15 saniye ateşe maruz bıraktım fanda hafif erime ve plastiklerin çok hafif erimesi dışında hiç bir sorun olmadı eğer evde denerseniz kablolar eriyebilir kesinlikle denemeyiniz.
3. Çalışan Sisteme Ekran Kartı Takmak
Taktığım zaman sisteme her hangi bir şey olmadı eğer güç kabloları 8 Pin takılı olsaydı hoş şeyler olmazdı.
4. Kart Isıtma Testi
Kartın tüm fanlarını tuttum ve denedim sistem ısınızca kendini kapattı yani bir şey olmadı.
Burdan çıkarılcak ders sistemlerimiz çok dayanıklı parçalardan oluşur bazı arkadaşlar sistemim yanar diye düşünüyor fakat böyle durumlar söz konusu değildir.
Test sistemi:
- Ryzen 3 3300X
- Gigabyte B450M S2H
- Corsair Vengance 8 GB 3000 MHz
- Gigabyte RTX 2070 Super
- Cooler Master V3 600W
- Sharkon TG4
- Dalgalı Voltaj Testi
2. Bilgisayar Yakma Testi
Sistemi 10-15 saniye ateşe maruz bıraktım fanda hafif erime ve plastiklerin çok hafif erimesi dışında hiç bir sorun olmadı eğer evde denerseniz kablolar eriyebilir kesinlikle denemeyiniz.
3. Çalışan Sisteme Ekran Kartı Takmak
Taktığım zaman sisteme her hangi bir şey olmadı eğer güç kabloları 8 Pin takılı olsaydı hoş şeyler olmazdı.
4. Kart Isıtma Testi
Kartın tüm fanlarını tuttum ve denedim sistem ısınızca kendini kapattı yani bir şey olmadı.
Burdan çıkarılcak ders sistemlerimiz çok dayanıklı parçalardan oluşur bazı arkadaşlar sistemim yanar diye düşünüyor fakat böyle durumlar söz konusu değildir.