doktor verdi bir ay kullan gel dediTetradox, Doksisiklin içeren bir antibiyotik.
Doktor mu verdi bir yerden mi duydunuz? Doktorunuz verdiyse kullanın. Kısa sürede sonuç beklemeyin yalnız, sivilce tedavisi uzun vadeli bir tedavi.
degisim oldumu sizdeKullandım zoretanın daha iyi
İlk kullandığım ilaç zoretanın o fayda etti sonra doktor bunu verdi bide sabun vermişti fayda göstermedidegisim oldumu sizde
Gelir kremler ile birlikte kullandım 4 ay akneler tek tük çıktı çok çok büyük ölçüde azalma oldu. Doktorum son ay bu kullan artık olmazsa başka ilaca geçeceğim diyene kadar kullandım. 5. Ay yani son ayımda hiç bir işe yaramadı.sizce bu hap sivilce iyi gelirmi kullanan varmi
umarim benimde azalma olurGelir kremler ile birlikte kullandım 4 ay akneler tek tük çıktı çok çok büyük ölçüde azalma oldu. Doktorum son ay bu kullan artık olmazsa başka ilaca geçeceğim diyene kadar kullandım. 5. Ay yani son ayımda hiç bir işe yaramadı.
bana ilk bunu verdi 1 ay sonra gel dediİlk kullandığım ilaç zoretanın o fayda etti sonra doktor bunu verdi bide sabun vermişti fayda göstermedi
krem ismi ne pekiYani ben kullandım bu ilaç yaptı diyemem yani bir krem ve bunu beraber kullandım. İki ay sonra sivilcelerimin tamamı olmasa da baya bir temizlik yaptı.
Benzoxinumarim benimde azalma olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana ilk bunu verdi 1 ay sonra gel dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
krem ismi ne peki