Neler Yeni

TFT Takım Düzenleyicisi

Nalepa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hasan Can
Instagram
https://www.instagram.com/hasancn93/
Twitter
Cann_Hasann
Facebook
canhasan93
Arkadaşlar ben yeni tftye başladım ama aklıma takılan bir konu var tftde takım düzenleyicisinin önemi nedir düzenlemeden de oyun oynarsak kazanabilir miyiz ?

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
Arkadaşlar ben yeni tftye başladım ama aklıma takılan bir konu var tftde takım düzenleyicisinin önemi nedir düzenlemeden de oyun oynarsak kazanabilir miyiz ?
Hiçbir önemi yok kanka, takım düzenleyicisi, bir komp "planlamanı" sağlar, mesela şu şu şu şampiyonları alacağım denk gelince, şöyle bir komp olacak gibi önceden bir planlama yapmanı sağlar, ve oraya eklediği şampiyonlar, mağazana geldiğinde hatırlatma işareti koyar "sen bu şampiyonu işaretlemişsin, almak isteyebilirsin" anlamında.
Takım düzenleyicisini hiç kullanmayadabilirsin, kesinlikle zorunlu bir şey değil, sadece faydalı bir araç.
Mesela internetten "op, güçlü" komplardan yapmak istersen, oradaki şampiyonları takım düzenleyicisine ekleyip hazırlayabilirsin.

Nalepa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hasan Can
Instagram
https://www.instagram.com/hasancn93/
Twitter
Cann_Hasann
Facebook
canhasan93
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir önemi yok kanka, takım düzenleyicisi, bir komp "planlamanı" sağlar, mesela şu şu şu şampiyonları alacağım denk gelince, şöyle bir komp olacak gibi önceden bir planlama yapmanı sağlar, ve oraya eklediği şampiyonlar, mağazana geldiğinde hatırlatma işareti koyar "sen bu şampiyonu işaretlemişsin, almak isteyebilirsin" anlamında.
Takım düzenleyicisini hiç kullanmayadabilirsin, kesinlikle zorunlu bir şey değil, sadece faydalı bir araç.
Mesela internetten "op, güçlü" komplardan yapmak istersen, oradaki şampiyonları takım düzenleyicisine ekleyip hazırlayabilirsin.
anladım teşekkürler kardeşim

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
anladım teşekkürler kardeşim
Rica ederim, dediğim gibi, kuracağın takımı, özelliklerinin birleşimini falan önceden görmeni sağlar. Alacağın şampiyonları, veya yapmak istediğin kompu aklında tutmak zorunda kalmazsınız. Bu arada TFT'ye yeni başladıysan, alışmak için internetten güçlü kompları oynamanı tavsiye ederim.

Top Bottom