e yükle o zaman burda neden boşuna konu açıyorsunhttps://sinnerclownceviri.com/ gerek yok bu adamlar piyasaya hakim oluyor
35tl fazla değil ve çoğu oyunda bu civarda fiyatlar varTepki için belli değil mi ? 35 TL yama 68 TL oyun konu açma sebebim bu
Düşünceleriniz için sağolun kendi düşüncem 3 saatlik oyun için 1 kerelik oynanan oyun için 35 TL yama almak mantıksızdı bunu belirtmek istedim.35tl fazla değil ve çoğu oyunda bu civarda fiyatlar var
Hocam cidden çok anlamsız ve garip konuşuyorsun. Sırf doğruları söylüyoruz diye bize diyorsun ki 'Technopate geçme vakti gelmiş' sanki bunu dikkate alıp çok üzüldük,nolur gitme diyeceğiz sana çok garipsin.Düşünceleriniz için sağolun kendi düşüncem 3 saatlik oyun için 1 kerelik oynanan oyun için 35 TL yama almak mantıksızdı bunu belirtmek istedim.
35 TL ye gamepass almaya karar verdim Technopate geçme vakti gelmiş
yok hocam alınma üstüne. Bu forumda konu boşuna açılıyor insanların düşüncesi çözüm odakli değil anlıyor musun ?Hocam cidden çok anlamsız ve garip konuşuyorsun. Sırf doğruları söylüyoruz diye bize diyorsun ki 'Technopate geçme vakti gelmiş' sanki bunu dikkate alıp çok üzüldük,nolur gitme diyeceğiz sana çok garipsin.
Technopata geç. Yılda bir format atmayı öğretirler sana freeDOS laptopa. Adam 3 ay en az uğraşıyor, vakitinden gidiyor ve bu şekilde karşılığını almak istiyor ki haklı. Sen diyelim logo tasarımı yapıyorsun. Ücreti xx Tl. Gidip başka biri onun altyapısını bedavaya dağıtsa sen nasıl para kazanacaksın? Vasıfsız olmayın, insan olun.Düşünceleriniz için sağolun kendi düşüncem 3 saatlik oyun için 1 kerelik oynanan oyun için 35 TL yama almak mantıksızdı bunu belirtmek istedim.
35TL'ye ne alınıyor bro sen ne anlatıyorsun? 1 paket s*gara o kadar zaten?Düşünceleriniz için sağolun kendi düşüncem 3 saatlik oyun için 1 kerelik oynanan oyun için 35 TL yama almak mantıksızdı bunu belirtmek istedim.