Ö Ömerasln 80+ Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 18 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ömer Aslan 23 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar the crew 2 oyunu direksiyon seti ile oynamayı düşünüyorum ama oyunda 900 derce açı varmı yardımcı olabilir misiniz.
Arkadaşlar the crew 2 oyunu direksiyon seti ile oynamayı düşünüyorum ama oyunda 900 derce açı varmı yardımcı olabilir misiniz.
BabaVoss7 80+ Silver Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 2,670 23 Eylül 2023 #2 Destekliyodu ama daha çok arcade bi oyun olduğunxna bence kolla daha zevkli. Forza direksitonda zevkli ama crewde aynı hissi alamadım ben şahsen
Destekliyodu ama daha çok arcade bi oyun olduğunxna bence kolla daha zevkli. Forza direksitonda zevkli ama crewde aynı hissi alamadım ben şahsen
$ilent 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 25,446 En İyi Cevap 2 23 Eylül 2023 #3 Destekliyor youtube da direksiyon seti ile oynayanları görebilirsin, ama bu tarz arcade yapıdaki oyunları direksiyon ile oynamak keyifli değil pek, sırf bu oyun için alınmaz yani keyif almazsın.
Destekliyor youtube da direksiyon seti ile oynayanları görebilirsin, ama bu tarz arcade yapıdaki oyunları direksiyon ile oynamak keyifli değil pek, sırf bu oyun için alınmaz yani keyif almazsın.
EFI Shell 80+ Gold Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 9,062 Dahası Reaksiyon skoru 5,322 Konum ÇANKAYA/ANKARA İsim Semih Boran 23 Eylül 2023 #4 Ömerasln yazmış: Arkadaşlar the crew 2 oyunu direksiyon seti ile oynamayı düşünüyorum ama oyunda 900 derce açı varmı yardımcı olabilir misiniz. Devamı için tıklayın... Oyunun fiziği berbat. Önermem.
Ömerasln yazmış: Arkadaşlar the crew 2 oyunu direksiyon seti ile oynamayı düşünüyorum ama oyunda 900 derce açı varmı yardımcı olabilir misiniz. Devamı için tıklayın... Oyunun fiziği berbat. Önermem.