Palo DAYI 👑
80+ Gold
neden oyle olsunkı ssd kullanıyorum yukleme ekranında ne dıye beklıyım yag gıbı akıyor oyun40 saati yükleme ekranıdır
neden oyle olsunkı ssd kullanıyorum yukleme ekranında ne dıye beklıyım yag gıbı akıyor oyun40 saati yükleme ekranıdır
Ssd ile değil oyunla alakalı. Ana menüde sürekli bir yükleme ekranı var. Araç değişirken, vinly seçerken, modifiyeden çıkarken vs.neden oyle olsunkı ssd kullanıyorum yukleme ekranında ne dıye beklıyım yag gıbı akıyor oyun
tas catlasa 3 sn vallaSsd ile değil oyunla alakalı. Ana menüde sürekli bir yükleme ekranı var. Araç değişirken, vinly seçerken, modifiyeden çıkarken vs.
GeForce now bok gibi de yani geforce nowın düzgün olduğu zamanlar, xcloud, xbox one s'te de aynıydı. 3sn bile olsa sürekli bir şey beklemek can sıkıcı. Tc motorfesttr mesela motor sürerken sağ analog basınca uçağa, uçaktan sonra diyelim deniz üstündesin yine sağ analog basarak tekneye vs menü bile açmadan geçebiliyorsun. Ana menüden bile hiçbir modifiyede vs yükleme ekranı yoktas catlasa 3 sn valla
belkı senın sıstemden oluyodur hocam