Cihangir
80+ Gold
Epic bu hafta The Elder Scrolls ücretsiz veriyor
Diğer ücretsiz oyun
Diğer ücretsiz oyun
Türkçe meali?
Aylık 125 liralık abonelik. Her şeye erişim, sınırsız çanta vs. sağlıyor. İtem craftlama işi ile uğraşacak birisi çanta ve yer sıkıntısı çekiyor. Aboneliksiz oynamak zor.Türkçe meali?
Hmm üzüldüm. Harbi heyecanlanmıştım ama benim hatam. Bir MMORPG'nin ücretsiz olması yanılgısına düştüm.Aylık 125 liralık abonelik. Her şeye erişim, sınırsız çanta vs. sağlıyor. İtem craftlama işi ile uğraşacak birisi çanta ve yer sıkıntısı çekiyor. Aboneliksiz oynamak zor.
Bu arada araştırdım da bazı forumlarda ESO+'a gerek olmadığını işi kolaylaştırdığını ama asla bir eksiklik hissettirmezmiş yokluğu vs. yorumlar gördüm.WOW daha pahalı.
Hikayeleriniz kapalı. High Isle dahil tüm hikaye DLC'leri Necrom adı altında birleşti. O da şu an 400TL. İtemler, yeni dungeonlar, haritalar kapalı. Ya onu alacaksınız ya DLC'leri.Bu arada araştırdım da bazı forumlarda ESO+'a gerek olmadığını işi kolaylaştırdığını ama asla bir eksiklik hissettirmezmiş yokluğu vs. yorumlar gördüm.
Peki New World hakkında ne düşünüyorsunuz?Hikayeleriniz kapalı. High Isle dahil tüm hikaye DLC'leri Necrom adı altında birleşti. O da şu an 400TL. İtemler, yeni dungeonlar, haritalar kapalı. Ya onu alacaksınız ya DLC'leri.
İndirim dönemi aldım.Peki New World hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çok eleştirisi vardı başlamadım almadım bir türlü. Bunu görünce indirimde almadığıma üzüldüm. İşin açıkçası yeni bir mmorpg çıksa da denesek diye bakıyorum120 saati devirdim 12 günde. Daha set yapmadım, yapamadım. Sürekli bir şeyler yapıyorum. Bana çok eğlenceli geldi.
İndirim dönemi aldım.
Ben ucuzken alacaktım ama o zaman yorumlar Very Negative idi. Bir de unfair bans ile yorumlar dolmuştu.120 saati devirdim 12 günde. Daha set yapmadım, yapamadım. Sürekli bir şeyler yapıyorum. Bana çok eğlenceli geldi.
İndirim dönemi aldım.