betaqm 80+ Bronze Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 524 Reaksiyon skoru 176 1 Ağustos 2025 #1 Epic Games üzerinden almıştım oyunu. Türkçe Dublaj için kurulumu doğru bir şekilde yaptım ama oyun açılmıyor. Açılıyor ama açılma aşamasındaki siyah ekranda kapanıyor. Yani 1 saniye açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Epic Games üzerinden almıştım oyunu. Türkçe Dublaj için kurulumu doğru bir şekilde yaptım ama oyun açılmıyor. Açılıyor ama açılma aşamasındaki siyah ekranda kapanıyor. Yani 1 saniye açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
DogancanYr 80+ Silver Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 3,013 Reaksiyon skoru 749 1 Ağustos 2025 #2 Epic games sürümüne uyumlu değildir.
betaqm 80+ Bronze Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 524 Reaksiyon skoru 176 1 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DogancanYr yazmış: Epic games sürümüne uyumlu değildir. Devamı için tıklayın... Peki ne yapabilirim? Bir bilginiz var mı?
DogancanYr yazmış: Epic games sürümüne uyumlu değildir. Devamı için tıklayın... Peki ne yapabilirim? Bir bilginiz var mı?
DogancanYr 80+ Silver Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 3,013 Reaksiyon skoru 749 1 Ağustos 2025 #4 betaqm yazmış: Peki ne yapabilirim? Bir bilginiz var mı? Devamı için tıklayın... Korsan olarak indirebilirsin istersen. Ayrıca ultra deluxu da oynarsın.
betaqm yazmış: Peki ne yapabilirim? Bir bilginiz var mı? Devamı için tıklayın... Korsan olarak indirebilirsin istersen. Ayrıca ultra deluxu da oynarsın.