Hocam normalde kaçak siteleri önermem ama TWD dizisi belirli bir sezon sonrasında netflix de yayınlanmadı ama disney de olabilir. Kaçak bir siteden reklamlı şekilde izlemek isterseniz özelden mesaj atın link gönderiyim.The Walking Dead nereden izleyebilirim? Site önerebilir misiniz?
Şu an Netflixte tüm sezonları mevcutHocam normalde kaçak siteleri önermem ama TWD dizisi belirli bir sezon sonrasında netflix de yayınlanmadı ama disney de olabilir. Kaçak bir siteden reklamlı şekilde izlemek isterseniz özelden mesaj atın link gönderiyim.
Ben izlerken 8.Sezondan sonrası yoktu disney de piyasada yoktu mecbur kaçaktan izlemek zorunda kalmıştım. Netflix de var ise netflixi tercih edin bence reklam felan böyle şeyler ile uğraşmamış olursunuz.Şu an Netflixte tüm sezonları mevcut
Dizi final verdi ben hâla kaçak izlememek için son 6 bölümü bekliyorum tum sezon yayınlansa ne olacakŞu an Netflixte tüm sezonları mevcut
Disneye taşındığı için tüm bölümleri gelmedi ama dizipalı öneririm başlangıçta 4 5 reklam atıyor sadeceDizi final verdi ben hâla kaçak izlememek için son 6 bölümü bekliyorum tum sezon yayınlansa ne olacak