muhammednuh
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 44
- İsim
- Muhammed nuh
Merhaba ben TWD'nin 5.sezonun 1.bölümündeyim fakat artık o kadar spoiler yedim ki izleyesim gelmiyor. Dizi ile ilgili yaptığım her araştırmada nasıl oluyor bilmişyorum ama spoiler yiyorum. Ve şu ana kadar yaklaşık 6/7 karakterin başına geleceklerve sonlarıyla ilgili spoiler yedim. Ne yapmam gerekiyor? Hala izlenirmi
Yediğim spoilerlar:
Daryl'ın ölüceği
Carolun 11.sezona kadar yaşıyacağı
Rick'in ölmüyeceği
Gleen'in 7.sezona kadar yaşıyacağı
Carlın büyüyene kadar ölmüyceği
Ve bikaçtane daha var ama aklıma gelmedi şu an.
Spoilerleri nasıl yediğim:
1: Google'a Daryl'ı kimin canlandırdığına bakarken en çok aratılanlarda Daryl'ın ölümünü gördüm
2: YouTube'dan TWD tüm sezonlar tier list izlerken 11.sezonun kapak fotoğrafında Carol'u gördüm
3: YouTube'da yine TWD ile ilgili içeriklere bakarken bir videoda rickin yanlızbir şekilde helikoptere teslim olduğunu gördüm ve bu da muhtemelen 11.sezonda gerçekleşiyor
4: Her zamanki gibi YouTube'da takılırken TWD gleen tüm sezonlar diye bir videovardı ve kapak fotoğrafında 7.sezon vardı ve bu da demek oluyor ki 7.sezona kadar yaşayacak
5: Yine YouTube'da dolaşırken TWD carl plan a/b diye bir video gördüm ve kapak fotoğrafında carlın büyük hali vardı ve bu da demek oluyor ki carl büyüyene kadar ölmüycek
Yediğim spoilerlar:
Daryl'ın ölüceği
Carolun 11.sezona kadar yaşıyacağı
Rick'in ölmüyeceği
Gleen'in 7.sezona kadar yaşıyacağı
Carlın büyüyene kadar ölmüyceği
Ve bikaçtane daha var ama aklıma gelmedi şu an.
Spoilerleri nasıl yediğim:
1: Google'a Daryl'ı kimin canlandırdığına bakarken en çok aratılanlarda Daryl'ın ölümünü gördüm
2: YouTube'dan TWD tüm sezonlar tier list izlerken 11.sezonun kapak fotoğrafında Carol'u gördüm
3: YouTube'da yine TWD ile ilgili içeriklere bakarken bir videoda rickin yanlızbir şekilde helikoptere teslim olduğunu gördüm ve bu da muhtemelen 11.sezonda gerçekleşiyor
4: Her zamanki gibi YouTube'da takılırken TWD gleen tüm sezonlar diye bir videovardı ve kapak fotoğrafında 7.sezon vardı ve bu da demek oluyor ki 7.sezona kadar yaşayacak
5: Yine YouTube'da dolaşırken TWD carl plan a/b diye bir video gördüm ve kapak fotoğrafında carlın büyük hali vardı ve bu da demek oluyor ki carl büyüyene kadar ölmüycek