The Witcher 3 oynamalımıyım?

Wild hunt oyunu için ilk üç sezonu izle. Zaten dizi kitaplar ile üç aşağı beş yukarı uyumlu diyebilirim. (Çok fazla kitap olduğu için özetlerini okudum o yüzden dizi ne kadar kitaba bağlı emin değilim fakat beni çoğu anlamda tatmin etti). Bide özet okumak istemiyorum dersen bi youtube kanalı önerebilirim ismi İnan Köse. Cyberpunk 2077 içinse oyunu oynamadığım için bilgim yok. Fakat almak istediğim oyunlar arasında
yanlış anladınız beni wild hunt yani 3. oyunu oynayarak öğrenmek istiyorum diğer oyunları dizide izlemek istiyorum. ve internetten baktıgımda dizinin oyunla alakası yok diyen var.

yanlış anladınız beni wild hunt yani 3. oyunu oynayarak öğrenmek istiyorum diğer oyunları dizide izlemek istiyorum.
Yok hocam doğru anladım. Wildhunt witcher 3. sezondan sonra geçiyor. Dizide son bölümlerde ciri kayboluyor ve fare çetesine katılıyor (kitapta da böyleydi) witcher oyunu da ilk 3 saatte gördüğüm kadarıyla ciriyi arıyorduk.

Yok hocam doğru anladım. Wildhunt witcher 3. sezondan sonra geçiyor. Dizide son bölümlerde ciri kayboluyor ve fare çetesine katılıyor (kitapta da böyleydi) witcher oyunu da ilk 3 saatte gördüğüm kadarıyla ciriyi arıyorduk.
evet ilk 3 saatindeyim bende. şuanda oynayacağım bir ton oyun var witcher ı sona saklayacağım şuan pc den silip diziyi izleyip oyunları bitirdikten sonra oynayacagım. sağolun

Geri