Kerem Işık
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Ben RPG türünü sevmediğimden dolayı bana göre kötü. Fakar RPG türünü sevenler oyunuda baya seviyorlar.
1'in mekanikleri çok değişik.Kimine iyi geliyordur da bana çok kötü geldi.Hikaye için önce 2 yi oyna.
1 kötü gözüküyor.
2 halen çok iyi gözüküyor.
kendim deneyim etmedim.
evet de dizi ilk kitabı konu alıyor witcher 1 son kitaptan 3 sene sonrasından başlıyor onun hikayesini witcher 2 onun hikayesini witcher 3 devam ettiriyor
Hikaye için önce 2 yi oyna.
1 kötü gözüküyor.
2 halen çok iyi gözüküyor.
kendim deneyim etmedim.
1 oyun için 2 oyun bitirmeye üşeniyorum, değmez o zaman.anlayacağın daha çok fırın ekmek yemen lazım hikayeyi anlamak için sadece mekanikler de sıkar
Grafikleri baktım ben biraz.1'in mekanikleri çok değişik.Kimine iyi geliyordur da bana çok kötü geldi.
1 oyun için 2 oyun bitirmek isiyorsan başlama zaten. Çünkü witcher evrenini sevmiyorsan sıkar witcher 3.1 oyun için 2 oyun bitirmeye üşeniyorum, değmez o zaman.
Ben hikaye için dedim.1 oyun için 2 oyun bitirmeye üşeniyorum, değmez o zaman.
Witcher 1 hikayesini izleyip 2 ve 3 oynadım, aralarında bir iki gönderme dışında pek bağlantı göremedim.anlayacağın daha çok fırın ekmek yemen lazım hikayeyi anlamak için sadece mekanikler de sıkar
o ayrı mevzu ben de witcher 1 oynadım bitiridm ama 3'e pc yok o yüzden bir şey diyemeyeceğim sadece her şeyi zaten bildiğini var sayıyor onu biliyorumWitcher 1 hikayesini izleyip 2 ve 3 oynadım, aralarında bir iki gönderme dışında pek bağlantı göremedim.
Ciri diye bir jojuk vardı, Yennefer diye bir cadı vardı, yanımızda dolaşan bir ozan vardı adını unuttum bir de biz varız işte Rivyalı Gerald. İşte hikaye bu kadar.o ayrı mevzu ben de witcher 1 oynadım bitiridm ama 3'e pc yok o yüzden bir şey diyemeyeceğim sadece her şeyi zaten bildiğini var sayıyor onu biliyorum
ya öyle demeee ayırca YenneferCiri diye bir jojuk vardı, Yennefer diye bir cadı vardı, yanımızda dolaşan bir ozan vardı adını unuttum bir de biz varız işte Rivyalı Gerald. İşte hikaye bu kadar.![]()