Neler Yeni

The Witcher 3 Seviye Atlamanın Kolay Yolları Nedir?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar indirimden Witcher 3 aldım. 2 gündür oynuyorum lakin hala 4. seviyeyim, üstelik lewelim artsın diye yan görev yapmaktan doğru düzgün ana görevleri bile yapmadım :) . Acaba benim bilmediğim bir yol varmı kolay seviye atlamanın? Eğer yoksa gerçekten bu durum çok sıkıcı. Her yapmak istediğim iş yüksek seviyeler istiyor buda bayağı kısıtlıyor beni. Taktiklerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Peace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
A B
Ana görevi bırakıpta diğer her şeyi yapınca, bir süreden sonra seviyen, ana görev seviyelerinden çok daha fazla oluyordu diye hatırlıyorum hatta o kadar yüksek oluyor ki, ana görevler exp bile vermiyordu. Yanlış olabilir ama öyle aklımda kalmış.
4-10 seviye arası fazla takılma ama bir seviyeden sonra özellikle 2. haritanın üst kısmına geçince senin seviye kazanma kaynağın kontratlar olacak sanırım.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Ana görevi bırakıpta diğer her şeyi yapınca, bir süreden sonra seviyen, ana görev seviyelerinden çok daha fazla oluyordu diye hatırlıyorum hatta o kadar yüksek oluyor ki, ana görevler exp bile vermiyordu. Yanlış olabilir ama öyle aklımda kalmış.
4-10 seviye arası fazla takılma ama bir seviyeden sonra özellikle 2. haritanın üst kısmına geçince senin seviye kazanma kaynağın kontratlar olacak sanırım.
Öyle de, inanılmaz uzun sürüyor. Ben bir süre sonra her bulduğum aktiviteyi yapmaktan OP olmuştum. Mecburen level scalingi devreye sokup zorluğu arttırmıştım.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yan görevler doğru düzgün XP vermiyor. Seviye atlamanın en kolay yolu ana görev yapmak.
Hocama ama ana görevler bile daha şimdiden 4-5 seviye fazladan istiyor. Ben 4 seviyeyim ana görev şimdi 7 seviye istiyor. Yan görevler Xp vermiyorsa ben paso ana görevmi yapayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer görevler fazla bir seviyeye katkısı olmuyor ki. Ana görev şuan benim seviyemden 3-4 seviye fazlasını öneriyor hatta, ona çıkıp öyle ana görev yapayım diyorum ama zor artıyor seviye :)

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bende aldım indirimden, indiriyorum şimdi.
Zorlanılacak bir konu ise takipteyim.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aldım indirimden, indiriyorum şimdi.
Zorlanılacak bir konu ise takipteyim.
Ben bilgim olmadığından dolayı zorlandığımi düşünüyorum. Şuan sadece tek takıldığım bu seviye konusu işte.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Hocama ama ana görevler bile daha şimdiden 4-5 seviye fazladan istiyor. Ben 4 seviyeyim ana görev şimdi 7 seviye istiyor. Yan görevler Xp vermiyorsa ben paso ana görevmi yapayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer görevler fazla bir seviyeye katkısı olmuyor ki. Ana görev şuan benim seviyemden 3-4 seviye fazlasını öneriyor hatta, ona çıkıp öyle ana görev yapayım diyorum ama zor artıyor seviye :)
Hocam illa vardır seviyenin yettiği bir görev. Ben o oyunda hiç seviye yüzünden başımın ağrıdığını hatırlamıyorum. Çok başın ağrırsa level scaling sistemini düşünebilirsin.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Ayarlarda varmı öyle bir seçenek.
Var. Tüm düşmanları senin seviyene fitliyor. Alçak olanı yükseltiyor da, yüksek olanı düşürüyor mu emin değilim. Hatırlamıyorum o kadar detaylı. Ama bence kullanma. Git seviyenin yettiği birkaç görevi yap, sonra geri dön. Bana kalırsa oyunun tadını kaçıran bir şey level scaling.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Var. Tüm düşmanları senin seviyene fitliyor. Alçak olanı yükseltiyor da, yüksek olanı düşürüyor mu emin değilim. Hatırlamıyorum o kadar detaylı. Ama bence kullanma. Git seviyenin yettiği birkaç görevi yap, sonra geri dön. Bana kalırsa oyunun tadını kaçıran bir şey level scaling.
Mantıklı, ellemiyim ozaman onu. Peki hocam kontratmi daha çok Xp veriyor yoksa ikincil görevlermi?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Arkadaşlar indirimden Witcher 3 aldım. 2 gündür oynuyorum lakin hala 4. seviyeyim, üstelik lewelim artsın diye yan görev yapmaktan doğru düzgün ana görevleri bile yapmadım :) . Acaba benim bilmediğim bir yol varmı kolay seviye atlamanın? Eğer yoksa gerçekten bu durum çok sıkıcı. Her yapmak istediğim iş yüksek seviyeler istiyor buda bayağı kısıtlıyor beni. Taktiklerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
bak sana şöyle diyim şu oyunu zorluk seviyesi Death March'ta tamamı biene kadar hard core bir şekilde odaklana odaklana oynayacaksın üffffffff verdiği zevk mükemmel hissediyorsun ama sen zorlanıyorsan ve yeni başladıysan en kolaydan başla yani Just The Story.

Top Bottom