Neler Yeni

The Witcher 3'te Debug Console yüzünden xp sıkıntısı çekiyorum.

Mhilcihan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Hamza
Sorunumu kısaca anlatıyorum.The Witcher 3'te Debug console açtım ve level yükseltme kodu girdim.Sonrasında consolu kapattım fakat normalde 600,1000 xp almam gereken görevlerde 78-96 xp aldığımı farkettim.Oyunun dosyalarını Steam'den doğrulattım fakat yine de düzelmedi.İnternette de hiçbir kaynak bulamadım.YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI?

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Dostum debug konsol ile alakalı bir durum değil. Witcher 3'ün kendi kodlaması yüzünden az xp alıyorsun.

Senden düşük leveli olan canavarlar artık düşük xp veriyor.
Senin levelin de çok yüksek olduğundan canavarlar çok zayıf kalıyor ve oyun daha az xp ile ödüllendiriyor.

Modlar ile bu etki geriye alınabiliyor. Fakat modsuz Witcher III'de sistem yukarıdaki gibi çalışıyor.

Mhilcihan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Hamza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum debug konsol ile alakalı bir durum değil. Witcher 3'ün kendi kodlaması yüzünden az xp alıyorsun.

Senden düşük leveli olan canavarlar artık düşük xp veriyor.
Senin levelin de çok yüksek olduğundan canavarlar çok zayıf kalıyor ve oyun daha az xp ile ödüllendiriyor.

Modlar ile bu etki geriye alınabiliyor. Fakat modsuz Witcher III'de sistem yukarıdaki gibi çalışıyor.
Kardeşim cevabın için teşekkür ederim fakat benim anlattığım durum sadece görevlerde geçerli.Mesela görev yapıyorum 78 xp veriyo, yuva yok ediyorum.150 xp veriyo.Öyle yani:)

Top Bottom