Değer kesinlikle goty edition la 200 saate kadar cikiyor oyun saati ve ekstra deneyimler sunuyor hikayede eksiklik kaliyor normal versiyonunda
peki dostum bi sorum olucakDeğer kesinlikle goty edition la 200 saate kadar cikiyor oyun saati ve ekstra deneyimler sunuyor hikayede eksiklik kaliyor normal versiyonunda
Valla kendim oyunu satin aldim henüz oynama firsatim olmadi yilbasi indiriminde almistim ben arkadaşimi oynarken izledim bikac kere o söylemisti bende internetten arastirdigim kadariyla yazdim yazin oynicam insallahpeki dostum bi sorum olucak
o dlc lerle lootlancak bir dünya eşya oluyormu peki
birde mesela zırh taktımmı görünüyormu karakterde
Pek bir bilgim yok onunla ilgili ekrstra konu acabilirsin eger merak ediyorsan oynayan vardir illakiValla kendim oyunu satin aldim henüz oynama firsatim olmadi yilbasi indiriminde almistim ben arkadaşimi oynarken izledim bikac kere o söylemisti bende internetten arastirdigim kadariyla yazdim yazin oynicam insallah
@Vesemir ve @Rennes the witcher hastası .Valla kendim oyunu satin aldim henüz oynama firsatim olmadi yilbasi indiriminde almistim ben arkadaşimi oynarken izledim bikac kere o söylemisti bende internetten arastirdigim kadariyla yazdim yazin oynicam insallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pek bir bilgim yok onunla ilgili ekrstra konu acabilirsin eger merak ediyorsan oynayan vardir illaki
Anlamadım. Hangisi?Bu durumda hangisini alıp almayacağını anlamış olmalısın.
Witcher 1 ve 2 isimleri farkklı ve uzun. Onlar 1 ve 2 değil mi yanlış almayayım.DLC içerisinde önceki Witcher 1 - 2 karakterleri karşına çıkacaktır.
Game of the Year almalısın.Anlamadım. Hangisi?
Witcher 1 - 2 ayrı bir oyun senin bahsettiğin, Witcher 3 Wild Hunt.Witcher 1 ve 2 isimleri farkklı ve uzun. Onlar 1 ve 2 değil mi yanlış almayayım.