Neler Yeni

The Witcher harika indirim gibi geldi?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Değer kesinlikle goty edition la 200 saate kadar cikiyor oyun saati ve ekstra deneyimler sunuyor hikayede eksiklik kaliyor normal versiyonunda
peki dostum bi sorum olucak
o dlc lerle lootlancak bir dünya eşya oluyormu peki
birde mesela zırh taktımmı görünüyormu karakterde

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
GOTY Edition' da ekstradan 2 DLC var. Yani oyunda farklı ilerleme şekilleri açılmış oluyor.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
peki dostum bi sorum olucak
o dlc lerle lootlancak bir dünya eşya oluyormu peki
birde mesela zırh taktımmı görünüyormu karakterde
Valla kendim oyunu satin aldim henüz oynama firsatim olmadi yilbasi indiriminde almistim ben arkadaşimi oynarken izledim bikac kere o söylemisti bende internetten arastirdigim kadariyla yazdim yazin oynicam insallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla kendim oyunu satin aldim henüz oynama firsatim olmadi yilbasi indiriminde almistim ben arkadaşimi oynarken izledim bikac kere o söylemisti bende internetten arastirdigim kadariyla yazdim yazin oynicam insallah
Pek bir bilgim yok onunla ilgili ekrstra konu acabilirsin eger merak ediyorsan oynayan vardir illaki

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Pek bir bilgim yok onunla ilgili ekrstra konu acabilirsin eger merak ediyorsan oynayan vardir illaki
@Vesemir ve @Rennes the witcher hastası .

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
bende bugün düz 12tllik witcher 3 aldım grafikleri 2015'e göre güzelmiş tabi tanıtım videosundaki kadar değil.

Pazartesi indirimin son günü o günde ac origins ve just cause 3 alıcam.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dün 15 tlilik versiyonu aldım . 4 saat oynadım ama o ne oyun ya... Cidden çok beğendim. Neden bu kadar ucuz hiç anlamadım ya 15 tl ne ?

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Game of the Year Edition satın alırsan, Hearts of Stone - Blood and Wine, DLC'lerinide satın almış olursun. Böylelikle oyunun 75 saat üstüne çıkabilir ve eğer ben dünyayı keşfederim diyorsan oyun saatin 110+ olacaktır.

DLC'ler ana hikayelerden tamamen bağımsız olmak üzere başka hikayelere geçiş yapılır. Ana hikaye karakterleri karşınıza çıkmaz ve sadece birinde oyun sonu çıkacaktır. DLC içerisinde önceki Witcher 1 - 2 karakterleri karşına çıkacaktır.

DLC'nin biri 10 saate yakın sürer ve ana hikaye haritası üzerinde olaylar geçer. Diğer DLC ise 30 saat ve üzeri sürecektir. Bunun yanında DLC özel yeni bir map, büyük bir krallık ve keşfedilecek fazlasıyla yer bulunmaktadır.

Bu arada oyunda kart oyunu bulunmakta, bu oyun fazlasıyla zevkli olduğunu söyleyebilirim, eğer Tutariol kısmında anlamazsan, internetten izleyip hemen anlayabilirsin. Bu, oyunda en az 5 saat daha fazla ekleyebilecektir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim