Neler Yeni

Thermal Grizzly Kryonaut Extreme vs Cooler Master MasterGel Maker Fark var mıdır ?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın

reptile

80+
Thermal Grizzly Kryonaut Extreme 14,2 W/m K isi iletimine sahipken, Cooler Master MasterGel Maker Nano 11 W/m K degerine sahip. Aralarinda ne kadar fark olur bilemiyorum. Internette herhangi bir karsilastirmaya rastlamadim.

Sayilara bakacak olursak Thermal Grizzly'nin daha iyi olmasi lazim.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Thermal Grizzly Kryonaut Extreme 14,2 W/m K isi iletimine sahipken, Cooler Master MasterGel Maker Nano 11 W/m K degerine sahip. Aralarinda ne kadar fark olur bilemiyorum. Internette herhangi bir karsilastirmaya rastlamadim.

Sayilara bakacak olursak Thermal Grizzly'nin daha iyi olmasi lazim.
Thermal 2 Gram 285TL, CM Mastergel Maker 4 Gram 130TL :D fark yaratacak bi ısı olması lazımki fiyatına değmesi lazım.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Evet, fiyati iki kati. Eger hiz asirtma isleriyle ugrasmiyorsaniz digeri her türlü yetecektir diye düsünüyorum.
5 derece fark eder mi diye düşündüm de alan varmı diye konu açayım dedim de galiba bunu alan kişi yok gibi TR de fiyatı yüksek diye R5 3600 satıp R5 5600x alasım var tekli çekirdek performansından dolayı ve 4.75GHz Corsair Cappellix 360MM ile soğutmak istiyorum böyle bişey kullansam acaba 4.8 veya 4.85GHz görebilir miyim diye düşündüm bi an.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-arctic-mx-4-20-gr-fiyati,462027696.html şundan bi tane alacam o zaman çok kullanan var bu forumda olsun videolarda olsun ama bunla mesela uçurum fark varmıdır ki?

reptile

80+
@somoncum

Attiginiz macun da gayet kaliteli. Yalniz 20 gr cok fazla. Alacaksaniz 2, en fazla 4 gram alin. Onun disinda 1 gramlik Thermal Grizzly Kryonaut var. Fiyati 139 TL civari. Isi iletkenligi daha yüksek.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
@somoncum

Attiginiz macun da gayet kaliteli. Yalniz 20 gr cok fazla. Alacaksaniz 2, en fazla 4 gram alin. Onun disinda 1 gramlik Thermal Grizzly Kryonaut var. Fiyati 139 TL civari. Isi iletkenligi daha yüksek.
Anladım şu sıvı soğutucuyu alacağım zaman bi Thermal Grizzly 1 gramlığını deneyeyim o zaman kaç kere sürebilirim ki boncuk mermisi kadar işlemcinin ortasına döksem ?

Top Bottom