Linkİkisinide alma bu soğutucuyu almanı öneririm.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Ya şöyle bu le 300 u almıştım 1240 TL'ye fakat iade hakkım hala var iade etmeli miyim sorduğum iki üründen hangisi daha iyidirİkisinide alma bu soğutucuyu almanı öneririm.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
İade et direkt le 300 spirit v2den de kötü performans verir , phantom spirit ikisini de katlarYa şöyle bu le 300 u almıştım 1240 TL'ye fakat iade hakkım hala var iade etmeli miyim sorduğum iki üründen hangisi daha iyidir
7600x e gider miThermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
bunu al upgrade yaptığın zaman da kullanırsın şu an fiyatına göre en iyisi
Harbi mi hocam bende sıvı soğutma sonuçta dir almıştım ag400 gibi bir performansı mi var yaniİade et direkt le 300 spirit v2den de kötü performans verir , phantom spirit ikisini de katlar
Güzel olur7600x e gider mi
ag400 daha iyi bile olabilir , 120mm sıvı soğutmaya bulaşmamak en iyisiHarbi mi hocam bende sıvı soğutma sonuçta dir almıştım ag400 gibi bir performansı mi var yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gider
antec 291 kasam var sığar mı sizceGüzel olur
ag400 daha iyi bile olabilir , 120mm sıvı soğutmaya bulaşmamak en iyisi
Hemen iade ediyorum kral bu arada senin hiç deneyimin oldu mu 120 lik sıvı soğutma ileGüzel olur
ag400 daha iyi bile olabilir , 120mm sıvı soğutmaya bulaşmamak en iyisi
Hazır sistemle gamepower skadi kullanmıştık 5700x i soğutamadı peerless assasinle rahatça kullanılıyor şu anHemen iade ediyorum kral bu arada senin hiç deneyimin oldu mu 120 lik sıvı soğutma ile