rpg kontrolcüsüne takarsan rpg kumandası veya tuşu ile değişir.anakartın üstünde mi yoksa kasanın rgb kontrolcüsüne mi
Aynen dediğin gibi hocamrpg kontrolcüsüne takarsan rpg kumandası veya tuşu ile değişir.
Anakarta takarsan direk program ile değişir diye biliyorum yanlış ise düzeltin
ARGB pinleri olması lazım oraya takacaksın
ANAKART:rpg kontrolcüsüne takarsan rpg kumandası veya tuşu ile değişir.
Anakarta takarsan direk program ile değişir diye biliyorum yanlış ise düzeltin
Hocam genelde her anakartta oluyor olmadığı durumlarda sözkonusu tabii ki eğer yoksa kasanın rgb kontrolcüsüne takmanız yeterliANAKART:
Gigabyte H610M-K Intel LGA1700 DDR4
KASA:
THERMALTAKE S200 TG 650W
rgb girişi bulunur mu bunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben anakartta rgb girişi bulamadım
Kontrolcu yoksa anakartin 5v olan pinlerine takabilirsinanakartın üstünde mi yoksa kasanın rgb kontrolcüsüne mi
anakartında yok sanırım.ANAKART:
KASA:
THERMALTAKE S200 TG 650W
Hocam maalesef sizin anakartta rgb veya argb girişi yok baktım göremedim sitedede yazmamışlar . Kontrolcüyle ihtiyacınız var onun için.ANAKART:
KASA:
THERMALTAKE S200 TG 650W
Benim karttada rgb girişi var 12 volt ama Corsair kasa fanlarım Argb 5volt kullanamıyorum kontrolcü arayışındayım bende.Hocam maalesef sizin anakartta rgb veya argb girişi yok baktım göremedim sitedede yazmamışlar . Kontrolcüyle ihtiyacınız var onun için.
Anakartta yok zaten. Kontrolcu ye takmanın gerekANAKART:
KASA:
THERMALTAKE S200 TG 650W
Hocam genelde her anakartta oluyor olmadığı durumlarda sözkonusu tabii ki eğer yoksa kasanın rgb kontrolcüsüne takmanız yeterli
Kontrolcu yoksa anakartin 5v olan pinlerine takabilirsin
anakartında yok sanırım.
giriş seviye
rgb kontrolcüsü bu mu oluyor arkadaşlarHocam maalesef sizin anakartta rgb veya argb girişi yok baktım göremedim sitedede yazmamışlar . Kontrolcüyle ihtiyacınız var onun için.
Benim karttada rgb girişi var 12 volt ama Corsair kasa fanlarım Argb 5volt kullanamıyorum kontrolcü arayışındayım bende.
evetrgb kontrolcüsü bu mu oluyor arkadaşlar