Hazır sistemi almışken kule tipi sogutucuda aldım ve monte etmelerini istemistim lakin fanın biri ortada diğerini takmamışlar rame degiyor diye sanırım aynı hizada degilde biraz ramin üstünde olursa sorun olur mu
Birini ortaya birini egzoz fanı olarak diğer tarafa takman lazım ben öyle kullanıyorum.Hazır sistemi almışken kule tipi sogutucuda aldım ve monte etmelerini istemistim lakin fanın biri ortada diğerini takmamışlar rame degiyor diye sanırım aynı hizada degilde biraz ramin üstünde olursa sorun olur mu
Biraz uzerindeo lmasinda sorun yokHazır sistemi almışken kule tipi sogutucuda aldım ve monte etmelerini istemistim lakin fanın biri ortada diğerini takmamışlar rame degiyor diye sanırım aynı hizada degilde biraz ramin üstünde olursa sorun olur mu
Hocam kablo arkaya yetmiyo birde ters takacagım icin tam verimde calısmaz belkiBirini ortaya birini egzoz fanı olarak diğer tarafa takman lazım ben öyle kullanıyorum.
ben kendım o şekilde kullanıyorum iyi soğutuyor. 70 derece üstünü görmüyorum. Verim olarak kayıp da olmuyor. Borudakı sıcak havayı çekip dışarı atıyor. diğer tarafa koysanda aynı şey olur. 1 derece max oynar oynamaz. Kablo nasıl yetmıyor anlamadım. Benim kablo baya bol duruyor. Eğer dediğim gibi takılmıyorsa ramın üstüne gelecek şekilde takabilirsin.Hocam kablo arkaya yetmiyo birde ters takacagım icin tam verimde calısmaz belki
Hocam adamlar kablo kirliligi olmasın diye ona göre ayarlamışlardır belki diyecegim ama bilmiyorumben kendım o şekilde kullanıyorum iyi soğutuyor. 70 derece üstünü görmüyorum. Verim olarak kayıp da olmuyor. Borudakı sıcak havayı çekip dışarı atıyor. diğer tarafa koysanda aynı şey olur. 1 derece max oynar oynamaz. Kablo nasıl yetmıyor anlamadım. Benim kablo baya bol duruyor. Eğer dediğim gibi takılmıyorsa ramın üstüne gelecek şekilde takabilirsin.