Thermaltake LP-700al2nh 700w psu Gigabyte vision 3060 ti besleyebilir mi? ?

Natisse

80+
Reaksiyon skoru
35
Dostlar merhabalar elimdeki ekran kartını değiştirip yerine Gigabyte vision 3060 ti almak istiyorum. Hali hazırda psu olarak Thermaltake lp-700al2nh 700w sertifikasız psu kullanıyorum sorum şu bu psu bu 3060 ti ı besleyebilir mi? ? PSUda 8+6 pinlik güç çıkış kablosu var ekran kartında da aynı şekilde 8+6 var fakat psunun eski olmasından dolayı besleme problemi gibi sorun çıkarırmı o yüzden bu konuyu açtım.PSU özellikleride fotografta mevcut

Ekler

• x5_983319424bhv.jpg
    x5_983319424bhv.jpg
    60.9 KB · Hit: 168
Dostlar merhabalar elimdeki ekran kartını değiştirip yerine Gigabyte vision 3060 ti almak istiyorum. Hali hazırda psu olarak Thermaltake lp-700al2nh 700w sertifikasız psu kullanıyorum sorum şu bu psu bu 3060 ti ı besleyebilir mi? ? PSUda 8+6 pinlik güç çıkış kablosu var ekran kartında da aynı şekilde 8+6 var fakat psunun eski olmasından dolayı besleme problemi gibi sorun çıkarırmı o yüzden bu konuyu açtım.PSU özellikleride fotografta mevcut
kağıt üzerinde 620W verebiliyor ama sertifikası falan yok tahminimce rahat besler

Eski bir model diye biliyorum ama besler ya.

cevap için zaman ayıran herkeze çok teşekkür ediyorum ekran kartını aldığımda test edip besleyip beslemediğini bu konuya yazmış olucağım

Bügün ekran kartı geldi testleri gerçekleştirdim furmark 15dk furmark testinden geçti tam yükte 250w yakın güç çekiyor 2 saatlik oyun sırasındada kapanma veya restart gibi bir problem yaşatmadı deneyimleri buraya yazayım dedim belki birilerine yarıdımım dokunur diye.

Geri