cNaiNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 157
@kandes22 Bana GF1 gibi geldi, sizce?
GF1 değil, o yüzden alınmaz. Sanırım Litepower Smart RGB.
2 gündür gece elektrik kesiliyor mesela şimdilik bir sıkıntı yok ama ani kesilmede bir sıkıntı çıkarır mı yoksa 1000tl bütçem var başka bir şey de önerebilirsiniz 700 750 watt düzgün bir psu bu şimdilik kenarda adamdan mesaj bekliyorumHocam GF1 model.
Litepower değil, Grand serisinden bir PSU.
Grand RGB kısaca.
Korumaları daha iyi olabilirmiş.
3.3V kanalı ani yükte başarısız olmuş.
GF1 ile yakın kalitede bir PSU, tek eksiği ani akım değeri bayağı kötü, ev şebekesine yüksek baskı uygulayabilir. Sebebi ise ani akımı sınırlayan bir parça yok içinde.
GF1 ile aynı kalitede sayılır, ama GF1 %2 falan daha iyi bence. O da ani akım yüzünden.
Kaynak: https://www.tomshardware.com/reviews/thermaltake-toughpower-grand-RGB-750w-psu,4928.html
Gayet kaliteli, 600 TL fiyata kaçmaz. Hem de arjibi.
2 gündür gece elektrik kesiliyor mesela şimdilik bir sıkıntı yok ama ani kesilmede bir sıkıntı çıkarır mı yoksa 1000tl bütçem var başka bir şey de önerebilirsiniz 700 750 watt düzgün bir psu bu şimdilik kenarda adamdan mesaj bekliyorum
Ani elektrik kesilmesi ile ani akımın alakası yok.
Ani akım PSU açılınca anlık olarak çekebileceği maksimum güç diye biliyorum.
Elektrik kesintisinde sorun yapması imkansıza yakın, Hold-Up time, ripple, PWR_OK doğru ve güzel.
Ozaman görüşeyim bu psu yu alayım denemem gereken bir şey var mı peki sonuçta 2.el alacağım hangi testleri yapmalıyımAlınir.
Incelemelerini okudum gayet güzel fiyatına göre.
Kablo giriş çıkışlarını kontrol et. Kozmetik durumuna ve boşluklardan ışık tut içine bak yanmış vs. Parca var mi diye.Ozaman görüşeyim bu psu yu alayım denemem gereken bir şey var mı peki sonuçta 2.el alacağım hangi testleri yapmalıyım