Thermaltake toughpower 750 watt alınır mı

cNaiNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Psu mu değiştireceğim sahibindene bi girip bakayım dedim bu psuyu 600 liraya koymuş sizce alınır mı 2019 yılında alınmış 0ına bakıyorum 2bin tl

Ekler

• Screenshot_2020-12-15-17-43-10-481_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2020-12-15-17-43-10-481_com.sahibinden.jpg
    483.7 KB · Hit: 184
@kandes22 Bana GF1 gibi geldi, sizce?
GF1 değil, o yüzden alınmaz. Sanırım Litepower Smart RGB.

Hocam GF1 model.

Litepower değil, Grand serisinden bir PSU.

Grand RGB kısaca.

Korumaları daha iyi olabilirmiş.

3.3V kanalı ani yükte başarısız olmuş.

GF1 ile yakın kalitede bir PSU, tek eksiği ani akım değeri bayağı kötü, ev şebekesine yüksek baskı uygulayabilir. Sebebi ise ani akımı sınırlayan bir parça yok içinde.

GF1 ile aynı kalitede sayılır, ama GF1 %2 falan daha iyi bence. O da ani akım yüzünden.

Kaynak: https://www.tomshardware.com/reviews/thermaltake-toughpower-grand-rgb-750w-psu,4928.html

Gayet kaliteli, 600 TL fiyata kaçmaz. Hem de arjibi.

Hocam GF1 model.

Litepower değil, Grand serisinden bir PSU.

Grand RGB kısaca.

Korumaları daha iyi olabilirmiş.

3.3V kanalı ani yükte başarısız olmuş.

GF1 ile yakın kalitede bir PSU, tek eksiği ani akım değeri bayağı kötü, ev şebekesine yüksek baskı uygulayabilir. Sebebi ise ani akımı sınırlayan bir parça yok içinde.

GF1 ile aynı kalitede sayılır, ama GF1 %2 falan daha iyi bence. O da ani akım yüzünden.

Kaynak: https://www.tomshardware.com/reviews/thermaltake-toughpower-grand-RGB-750w-psu,4928.html

Gayet kaliteli, 600 TL fiyata kaçmaz. Hem de arjibi.
2 gündür gece elektrik kesiliyor mesela şimdilik bir sıkıntı yok ama ani kesilmede bir sıkıntı çıkarır mı yoksa 1000tl bütçem var başka bir şey de önerebilirsiniz 700 750 watt düzgün bir psu bu şimdilik kenarda adamdan mesaj bekliyorum

Alınir.
Incelemelerini okudum gayet güzel fiyatına göre.

2 gündür gece elektrik kesiliyor mesela şimdilik bir sıkıntı yok ama ani kesilmede bir sıkıntı çıkarır mı yoksa 1000tl bütçem var başka bir şey de önerebilirsiniz 700 750 watt düzgün bir psu bu şimdilik kenarda adamdan mesaj bekliyorum

Ani elektrik kesilmesi ile ani akımın alakası yok.

Ani akım PSU açılınca anlık olarak çekebileceği maksimum güç diye biliyorum.

Elektrik kesintisinde sorun yapması imkansıza yakın, Hold-Up time, ripple, PWR_OK doğru ve güzel.

Ani elektrik kesilmesi ile ani akımın alakası yok.

Ani akım PSU açılınca anlık olarak çekebileceği maksimum güç diye biliyorum.

Elektrik kesintisinde sorun yapması imkansıza yakın, Hold-Up time, ripple, PWR_OK doğru ve güzel.
Alınir.
Incelemelerini okudum gayet güzel fiyatına göre.
Ozaman görüşeyim bu psu yu alayım denemem gereken bir şey var mı peki sonuçta 2.el alacağım hangi testleri yapmalıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,904
Üyeler
175,127
Son üye
joeboys43
Geri