🔥İndirim THERMALTAKE TOUGHPOWER GT 850W WHITE 5.133₺

Devilll20

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,667
Kaliteli mi bende arıyordum. Bu psu iyi midir bende 5080 düşünüyorum beyaz sistem için. 100 bin üstü pc olacak güvenilir mi yani bazı markaların kronikleri oluyor ya ondan sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya bunu yada rog loki 850 platinium alacam 10 k ya

Sizce hangisini seçmeliyim. Bu termaltake mi yoksa asus rog loki 850 platinium mu bütçe sorunum yok ama güvenilir olsun psu ve gereksiz para vermeyim yani

Sessiz sağlam makina.
.

Tek kötü yani kablolarının ucu siyah 🥹 kabloyu beyaz yapıp soketleri neden siyah yaparsın ki

Son düzenleme:
Kaliteli mi bende arıyordum. Bu psu iyi midir bende 5080 düşünüyorum beyaz sistem için. 100 bin üstü pc olacak güvenilir mi yani bazı markaların kronikleri oluyor ya ondan sordum

Ya bunu yada rog loki 850 platinium alacam 10 k ya

Sizce hangisini seçmeliyim. Bu termaltake mi yoksa asus rog loki 850 platinium mu bütçe sorunum yok ama güvenilir olsun psu ve gereksiz para vermeyim yani

.

Tek kötü yani kablolarının ucu siyah 🥹 kabloyu beyaz yapıp soketleri neden siyah yaparsın ki
Evet kablolar konusunda haklısın, ben beyazını kullanmadım. Eğer öyle ise gerçekten kötü sayılır o kısmı.

Arasak elimize gecmiyor poff
hocam hangisi daha iyi fiyat farkına değer mi ?

hocam hangisi daha iyi fiyat farkına değer mi ?

thermaltake al geç dağa ucuza 850 goldlar var ama bunlarda güzel highpower felan arada 3.500 tl düşüyor yarı moduler veya benzeri markalar var ama bunlar tam moduller tercih meselesi ucuz olanı alırım :) 2ci el powerlada baya ucuza satanlar oluyor bu arada.

PSU boyaması en kolay parça. İstediğiniz modeli alın sökün nalburdan spray boya alın beyaza siyaha kırmızıya istediğiniz renge boyarsınız beyaz farkını vermektense böyle yapıp üzerine artan para ile beyaz sleeved kablo çekerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,755
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri