Anonymous?
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 542
o cooler master eğer tahmin ettiğim psu ise kablolar kesinlikle yetişmiyor hocam gold diye aldanıp aldık bi arkadaşa, takana kadar anamızı ağlattı
tt psu larını hiç kullanmadım ama güvenilir bir marka ve sorun yaratacağını sanmıyorumYorumunuz için teşekkür ederim. Sanırım kablo girişi de sıkıntılıymış. Diğer PSU için bir yorumunuz var mıdır?
tt psu larını hiç kullanmadım ama güvenilir bir marka ve sorun yaratacağını sanmıyorum
değer. uzun vadede elektrik faturanla çıkarırsın o parayı. ama kesinlikle o cooler master ı alma, 24 pin kablosu çok kısa yetişmiyor, cpu ve pcie kabloları da yeterince uzun değil. Fişi normal 220 prizlere göre değil ilave adaptör vs. alman lazım 1600 lira civarına bronz sertifikalı thermaltake, corsair ve cooler master psu lara bakabilirsin%6 verimlilik oranı için 250 TL fazladan para ödemek mantıklı mıdır peki?
Bunu alırsam diğer güç kaynağına nazaran ne elde ederim?![]()
DeepCool PK750D 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
DeepCool PK750D 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
+100W.Bunu alırsam diğer güç kaynağına nazaran ne elde ederim?
Ama sistemime 650w yetiyor?+100W.
Doğrudur yetebilir ama aynı paraya 750W ve kötü olmayan bir PSU alacaksın, ileride herhangi bir parça değişiminde ya da eklenmesinde işini görecek. Tercih senin.Ama sistemime 650w yetiyor?