Neler Yeni

Yardım Thermaltake v200 ön panel çıkartılabilir mi ?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar selam, thermaltake v200 model kasaya sahibim ön panelde fan var ama cam yüzey olduğu için temiz hava girmiyor. alt taraftta sanırım çıkartmaya yarayan bir yüzey var ama onu çıkartırsam üst taraftaki usb ve mikrofon portları çıkar diye ellemedim. daha önce deneyen var mı sorunsuz bir şekilde çıkıyor mu?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
plastik olan kısmı çıkarman gerekiyor geçmeli zaten çıkıyor

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
plastik olan kısmı çıkarman gerekiyor geçmeli zaten çıkıyor
hocam elimde kalmasın usb portlarıda onun üzerinde, yani alttan çektiğim zaman usb kısımlarıda gelir mi ?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
hocam elimde kalmasın usb portlarıda onun üzerinde, yani alttan çektiğim zaman usb kısımlarıda gelir mi ?
2 Parça dostum orası bir usb portlarıyla birlikte çıkan kısmı var önce orayı çıkarıyorsun daha sonra ön cam dediğin plastik kısmı var elini dışarıdan içeri iterek çıkmasını sağlıyorsun çıkartınca tekrardan usblerin olduğu dış yerini tekrar takıyorsun önü açılmış oluyor ben önüne sineklik taktım öyle kullanıyorum tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bununla ilgili konum vardı bulamadım atacaktım gör diye ama

NespaY

80+ Silver
Dostlar selam, thermaltake v200 model kasaya sahibim ön panelde fan var ama cam yüzey olduğu için temiz hava girmiyor. alt taraftta sanırım çıkartmaya yarayan bir yüzey var ama onu çıkartırsam üst taraftaki usb ve mikrofon portları çıkar diye ellemedim. daha önce deneyen var mı sorunsuz bir şekilde çıkıyor mu?
Daha demin çıkardım çıkarması basit o plastik olan kısmın kıvrımlı olan kısmında 2 tane çivi var onları sökeceksin sonra elinle onu dışarıya doğru ittireceksin.

Top Bottom