Yardım Thermaltake View 380 kasa + PSU alınır mı?

AshenOne

80+
Reaksiyon skoru
161
Arkadaşlar merhabalar, yeni sistem toplayacağım ve aşağıda ki kasayı almayı düşünüyorum. Kasa + PSU uygun geldi bana. PSU modeli belirtilmemiş teknik servisi arayıp sorduğumda kasaya özel üretiliyor GT modelini baz alabilirsiniz dendi. GT modeli nasıldır sizce kullanan var mı? Şu an mevcut olan ekran kartı nesli için almayı düşünüyorum AMD veya Nvidia farketmez bir sorun yaşar mıyım?

cidden alınmaz derseniz Kasa + PSU önerisi de yapabilirsiniz. Daha önce NZXT 750W Gold kullanmıştım çok memnundum.

Arkadaşlar merhabalar, yeni sistem toplayacağım ve aşağıda ki kasayı almayı düşünüyorum. Kasa + PSU uygun geldi bana. PSU modeli belirtilmemiş teknik servisi arayıp sorduğumda kasaya özel üretiliyor GT modelini baz alabilirsiniz dendi. GT modeli nasıldır sizce kullanan var mı? Şu an mevcut olan ekran kartı nesli için almayı düşünüyorum AMD veya Nvidia farketmez bir sorun yaşar mıyım?

Daha yeni benim kuzen aldı bunu ben topladım sistemi güzel kasa ama kabloları gizlemek için çok iyi alanlar yok kablolar ortada duruyor resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama kalitesi güzel

Daha yeni benim kuzen aldı bunu ben topladım sistemi güzel kasa ama kabloları gizlemek için çok iyi alanlar yok kablolar ortada duruyor resmen

Ama kalitesi güzel
Ortada durması kötü olmuş, büyük de bir kasaya benziyor, teşekkürler. Peki PSU nasıldır ısınıyor mu, sesi çok çıkıyor mu bilginiz var mı bu konuda?

Ortada durması kötü olmuş, büyük de bir kasaya benziyor, teşekkürler. Peki PSU nasıldır ısınıyor mu, sesi çok çıkıyor mu bilginiz var mı bu konuda?
Yok kasa küçük

Fanlar güzel ve sesiz psu da sıkıntı yok kaliteli psu

Yok kasa küçük

Fanlar güzel ve sesiz psu da sıkıntı yok kaliteli psu
Hmm anladım hocam, Başka önerdiğin kasa var mı peki? Böyle ikisi bir 9-10 bine, bu FP gibi gözüktü gözüme ama bilmiyorum thermaltake kullanmadım daha önce.

Kasa küçük bence. Büyük bir kasa ve kaliteli bir PSU alınır o paraya çok rahat

Kasa küçük bence. Büyük bir kasa ve kaliteli bir PSU alınır o paraya çok rahat
Var mı öneriniz hocam büyük ve kaliteli olması işime gelir, işlemci ve anakartı yüksek tutup ileride ekran kartı yükseltmesi yapabilirim sadece. Uzun ömürlü malzemelere ihtiyacım var.

Yok şart değil büyük, sağlam kullanışlı olması yeterli ilerisi için de.

Ben senin yerinde olsam bunları alırdım msi kalitesi ömürlük kasa ve güç kaynağı bürçeyi bir tık aşıyo ama değer

Yok şart değil büyük, sağlam kullanışlı olması yeterli ilerisi için de.
Kasa büyük baya 5090 bile sırıtmaz

Ben senin yerinde olsam bunları alırdım msi kalitesi ömürlük kasa ve güç kaynağı bürçeyi bir tık aşıyo ama değer

Kasa büyük baya 5090 bile sırıtmaz
Teşekkürler hocam, evet bu kasa güzel duruyor baya. Peki power için biraz fiyat düşürmek adına raijintek cratos 850w gold modelini alsam?

Geri